0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Endorphin Pro+: Hurtigere end nogensinde

En i forvejen lynhurtig sko bliver nu endnu hurtigere og endnu lettere. Endorphin-familien fra Saucony får et nyt medlem, der skal tage sin hurtigste konkurrencesko op på et nyt niveau. De kalder den Saucony Endorphin Pro+, og den kan du blive klogere på lige her.

Det konstante arbejde med at gøre løbesko hurtigere og hurtigere fortsætter. De fleste brands undersøger hele tiden, hvordan man udvikler sporten og giver løbere de bedste forudsætninger for at sætte så hurtig en tid som muligt. Endorphin Pro+ er seneste skud på stammen af konkurrencesko og med et i forvejen rigtig godt ry, er vi spændte på at kunne lancere den nyeste udgave.

Hvordan er overdelen?

Saucony har hentet inspiration fra baneverdenen og udviklet en overdel, der består af et ultratyndt mesh-lag. Det betyder, at man i Endorphin Pro+ har arbejdet målrettet med at fjerne så meget vægt som muligt, så alt overflødigt er cuttet fra. Det giver et utrolig let materiale, mens det samtidigt er bygget til at skulle holde til de længere distancer. Endorphin Pro+ er derfor en superlet løbesko, der via Sauconys FORMFIT-system svøber sig til foden og former sig derefter.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen er, som man kender den fra Endorphin Pro 2. En ekstrem responsiv og ultralet mellemsål, der giver dig mest mulig energi retur for hvert skridt. Materialet kalder Saucony for PWRRUN PB, og det kombineret de med en S-kurvet carbonplade, der strækker sig hele vejen fra hæl til forfoden. Hver gang du tager et skridt, får du en responsiv fodafvikling, der sørger for at spare dig for mest mulig energi og dermed bevare muligheden for at holde dit tempo i længere tid.

Hvordan er pasformen?

Som skrevet er inspirationen i overdelen hentet fra baneverdenen, hvor løbeskoene bliver udviklet i helt tyndt og let materiale. Det betyder, at du i Endorphin Pro+ får lidt samme fornemmelse i løbeskoen. Den sidder godt til foden via Saucony FORMFIT-system, der tilpasser sig til den enkelte fod, men det føles naturligt anderledes end at have en mængdetræningssko på, da materialet er så tyndt og let.

Hvem henvender skoen sig til?

Skoen henvender sig til dig, der søger en konkurrencesko. Det er ikke en sko, du skal træne i til hverdag, når du er ude på din faste joggingtur. Den er beregnet til at hjælpe dig med at sætte den bedst mulige tid, og det er også sådan, den skal bruges. Det er en neutral løbesko, så har du en overpronation (fald indad under din fodafvikling), er det ikke et oplagt valg.

Den er et helt oplagt til dig, der allerede har hylden med mængdetræningssko i orden, men gerne vil have en løbesko til dagen, hvor du skal slå din egen rekord.

Fakta

  • Stil: Neutral konkurrencesko
  • Vægt: 195g herre US9, 168g dame US9
  • Mellemsål: PWRRUN PB
  • Overdel: FORMFIT-konstrueret ultratyndt mesh
  • Drop: 8mm.