0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Adidas Adizero Prime X: Ny, innovativ temposko

Adizero Prime X har været undervejs i lang tid, og vi har glædet os til at præsentere den. En innovativ temposko, der tager nogle velkendte adidas-teknologier og kombinerer med den nyeste viden på markedet. Det har vi set frem til.

Jagten på at barbere sekunder af sin tid har aldrig været større. Overalt i verden arbejder brands på at hjælpe både amatør- og eliteløbere med at få det optimale ud af sin form. Det er ikke anderledes i adidas Adizero Prime X, som du kan blive klogere på her.

Hvordan er overdelen?

Overdelen er udviklet i Celermesh 2.0, der er adidas’ letteste overdelsmateriale. Det er skabt til at være så åndbart og let som muligt, så adidas barberer vægt af skoen og giver løberen mulighed for at komme nemt af med varmen fra fødderne. Det gør, at løberen sparer energi og dermed kan løbe lidt hurtigere.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen er det mest interessante og iøjefaldende ved Adizero Prime X. Den er nemlig enorm. Stack heighten er helt præcist svimlende 50mm. i hælen og i 40mm. i forfoden. Det betyder på dansk, at du får en kæmpe mellemsål. Og hvad gør det så?

Du får en løbesko med fantastisk støddæmpning, som gerne vil give dig mest mulig energi retur for hvert skridt. Det betyder en blød sko, der også indeholder de famøse kulfiberstænger (Energy Rods), som er med til at sørge for den høje energireturnering. Det er adidas’ udgave af en carbonplade, og det er kulfiberstængerne, der især gør skoen responsiv.

Mellemsålen består af Lightstrike Pro, som efterhånden har været på markedet i over et år. Den er i tre lag og har til formål at gøre skoen både støddæmpende og responsiv.

Hvordan er pasformen?

Pasformen kan bedst sammenlignes med de nyere konkurrencesko på markedet fra adidas. Har du prøvet Adios Pro 2 er den ikke langt væk. Det tynde overdelsmateriale sidder tæt på foden, og det samme gør snøresystemet, så du har en tæt følelse omkring hele foden.

Hvem henvender Prime X sig til?

Adizero Prime X henvender sig til dig, der er neutral løber og søger en temposko. Den er oplagt at bruge til hurtige træningspas, men du vil også kunne bruge den til konkurrencedagen på trods af, at den vægtmæssigt ligger i den tunge ende (ca. 271g).