0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Deltidsstillinger i LØBEREN Roskilde

Vi har brug for flere nye kræfter hos LØBEREN Roskilde, og søger derfor nye deltidsmedarbejdere til at levere en super service og vejledning til vores kunder.

JOBBET

Vi søger både dig, der leder efter et arbejde med 5-15 ugentlige timer og dig, der godt kunne tænke dig 20-25 timer. Arbejdstimerne foregår mellem 10:00-15:00 fra mandag-lørdag. Du kommer til at snakke løb og vejlede vores kunder i butikken, ligesom du skal hjælpe til med håndtering af varer, og hvad der ellers er af arbejdsopgaver i en travl butik.

KVALIFIKATIONER

Du er først og fremmest løber (eller vil gerne være det), men det er slet ikke afgørende, om du løber på motionist- eller eliteniveau. Bare du kan lide at løbe. Du må gerne interessere dig for træningsplanlægning, løbestil, sko, beklædning, og hvad der ellers hører sig til for at give en kvalificeret vejledning – eller du har mod på at lære en masse om det. Du er glad for at snakke med mennesker og er i stand til at arbejde med et smil i en travl atmosfære. Læser du til fysioterapeut eller anden relevant uddannelse er det et plus.

VI TILBYDER

Du får et spændende job i en anderledes butik, hvor du bliver grundigt oplært. Ud over det tilbyder vi masser udfordringer i en hverdag, hvor ikke to kunder er ens. Du får en god løn og masser personalegoder.

INTERESSERET?

Hvis ovenstående har vækket din indre løber, så skriv en ansøgning til LØBEREN Roskilde. Send den til butikschef, Claus Bjarnø, på bjarno@loberen.dk, eller kom ned med den på Ringstedgade 15. Jeg glæder mig til at læse din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 46 35 41 48.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så send den hurtigst muligt.