0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

LØBEREN x Saucony og venner: Sociale løbeture

I samarbejde med Saucony og forskellige gode venner arrangerer vi sociale løbeture i fire forskellige byer. Konceptet er simpelt. Alle er velkomne - uanset niveau - og Saucony er så venlige at stille forskellige testløbesko til rådighed, som man har mulighed for at afprøve, når man møder op. Læs mere her.

Det ligger dybt i vores DNA, at vi gerne vil inspirere til, at flere kommer ud at løbe. Det gør vi især ved at facilitere sociale løbeture, hvor alle kan være med. Derfor er vi også glade for at alliere os med Saucony og andre gode venner om fire forskellige løbeture i fire forskellige byer.

Fælles for dem alle er, at Saucony besøger os med et udvalg af sine løbesko fra Endorphin-serien, som helt præcist kommer til at bestå af skoene Endorphin Shift 2 og Endorphin Speed 2. Dem kan du prøve på løbeturen, hvis du også er nysgerrig på Endorphin-serien. Læs alt om hele serien her.

Løbene er fire lidt forskellige koncepter, som du kan blive klogere på herunder. Besøg Facebook-begivenhederne for at læse endnu mere om de forskellige ture.

LYNGBY: TIRSDAG D. 30/11 KL. 07:30

Se Facebook-begivenhed

Hyggelig morgenløbetur med Meyers Spisehus, hvorfra løbeturen også starter og slutter. Efter turen spiser vi sammen lækker morgenmad fra Meyers Spisehus.

Start din tirsdag ud med en hyggelig 5km. løbetur for alle. Vi sørger for, at ruten er mærket op, og vi sørger for at have løbere med forrest og bagerst, så alle kommer med rundt.

Saucony sørger for, at du kan prøve testsko og står klar til at fortælle om dem både før og efter løbeturen.