0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas ADISTAR: Til de lange, rolige løbeture

Adidas ADISTAR er det nyeste skud på stammen fra den tyske gigant i kategorien for løbesko, der er designet til hverdagens lange, rolige løbeture. En løbesko, der er udviklet, så du får fantastisk komfort og en let fodafvikling på din løbetur, når du skal lidt længere end normalt. Den kan du blive klogere på i denne artikel.

Allerede ved første øjekast er det svært ikke at notere sig det unikke design og store mellemsål på adidas ADISTAR. Den syner af meget, og det er der en grund til. Nemlig for at tilbyde sublim støddæmpning og støtte, når du bevæger dig i lidt længere tid, end du plejer.

Hvordan er overdelen?

Overdelen er lavet i et blødt, åndbart materiale, så dine fødder ikke overopheder eller bliver unødigt generet på din tur. Den er lavet i et fit, der svøber sig om din fod, som adidas selv kalder et ”cage-fit-system”. Formålet er at støtte midtfoden og fiksere din fod i skoen, mens det også skal give en komfortabel fornemmelse, der hjælper dig på dine lange ture.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen er jo det mest iøjefaldende ved adidas ADISTAR. Størrelsen leder tankerne hen på HOKAs løbesko, der også typisk har enorme mellemsåler. I ADISTAR er det også med til at give en sublim støddæmpning, der også tilbyder support til pronationsløberen. Materialet er forholdsvist let, selvom skoene i sig selv er i den tunge ende – hvilket ikke er usædvanligt for en mængdetræningssko, der er lavet til lange ture. Mellemsålen er lavet i et nyt materiale, adidas kalder Repetitor+, der også er designet til at sikre dig en nem skridtafvikling.

Hvordan er hælen?

I hælen har adidas arbejdet med at tilbyde enorm støddæmpning og en fasthed i hælkappen, der sørger for at tilbyde løberen den rigtige support – også hvis du leder efter en løbesko med lidt mere støtte end en helt neutral sko. Hælen er til den bløde, polstrede sig, hvilket også giver en rar fornemmelse, når du løber og ikke genere huden.

Hvem henvender den sig til?

ADISTAR er ikke en decideret pronationssko, men vores tests på løbebåndet indikerer, at den godt kan bruges til løbere, der har en mild overpronation – altså falder en smule indad under løb. Den er som sagt til dig, der søger en mængdetræningssko til de lange, rolige ture. Et supplement til dine lidt ”hurtigere” løbesko, som du bruger til intervaller, tempoture og konkurrencedagen.