0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Fēnix 7: Det bedste er blevet endnu bedre

Den unikke serie fra Garmin er klar med den nyeste i rækken: nemlig Garmin Fēnix 7. Det er til motionisten, der er i gang hele ugen. Dig, der ikke kan stå stille og allerede planlægger din næste tur, inden du har smidt løbeskoene. Med Garmin Fēnix 7 får du et GPS-smartwatch, der kan alt det ekstra, så du er opdateret på både din krop og din træning. Bliv klogere på de tre ure i serien her.

Garmin Fēnix-serien er kendt for sin fantastiske batterilevetid, avancerede GPS-system, et hav af aktivitetsprofiler og markedets højeste kvalitet. Alt det får du selvfølgelig stadig, men udover at fintune og forbedre de eksisterende funktioner tilføjer Garmin også en række nye for at forbedre oplevelsen.

Herunder gennemgår vi de væsentligste opdateringer i serien, så du har et nemt overblik over, hvad du får af nye funktioner, når du vælger Garmin Fēnix 7. Der er tre ure i serien, og derfor er det heller ikke alle ure, der har samtlige funktioner som beskrevet herunder. De tre ure er Fēnix 7Fēnix 7S og Fēnix 7X. Du kan få urene uden Solar, i Solar Edition og Solar Sapphire Edition. Vælger du Solar Edition, får du forlænget batterilevetid gennem solopladning i glasset - også selvom du vælger Sapphire, der førhen ikke havde solopladning.

Fælles for hele serien er, at GPS-systemet er blevet endnu bedre. Det betyder, at din tracking når nye højder, når du løber i omgivelser, der ellers kan være svære at tracke præcist. De har også alle fået et opdateret design, der giver dem et stærkt og moderne look - og som alle er lavet med beskyttende elementer, så urene kan holde til langt det meste.

Hvad er nyt i Garmin Fēnix 7?

Opdateret design

Fēnix 7 byder på et nyt, opdateret design. Det betyder dog ikke, at størrelsen på urene bliver ændret, men derimod får du et nyere design, som stadig er godkendt til USA’s militære standard og altså i højeste kvalitet.

Forlænget batterilevetid

Endnu en opdatering er, at du får en forlænget batterilevetid. Alle urene i serien er væsentligt opgraderet, og du får med den valgfrie Solar-funktion en batterilevetid, der er forbedret med op til 30% i GPS-tilstand. På den måde kan du være på farten i længere tid uden at bekymre dig om urets batteri. Garmin Fēnix 7 tilbyder den ultimative batterilevetid og gør en i forevejen lang levetid endnu længere.

Touchscreen

Brugervenligheden bliver yderligere forbedret gennem et smart touchscreen-system, som du kan bruge i alle miljøer. Det gør, at du får lynhurtig adgang til alle urets funktioner hurtigt og nemt. Du har dog stadig også mulighed for at bruge knapperne på uret, der også er blevet forbedret.

Indbygget lommelygte

Til dig, der er på farten, når solen er gået ned, kan du nu få hjælp af urets indbyggede lygte, når du skal orientere dig på turen. Lygten kan også indstilles til at fungere som en ekstra synlighed, når du løber i mørket. Lyset justerer alt efter din kadence, så det passer til det tempo, du løber i. Lyset vil derudover lyse rødt, når du svinger armen bagud og lyse hvidt, når den svinger fremad. Lygtefunktionen gælder dog kun Fēnix 7X-udgaven.

Settings direkte fra telefonen

Endnu en ny funktion er, at du kan indstille uret fra din smartphone gennem Garmin Connect. Med denne opdatering kan du lave en real-time synkronisering af dine indstillinger mellem din smartphone og dit ur. Det gør det nemmere at ændre på sine indstillinger.

Real-time stamina

Denne funktion gør det muligt at overvåge din stamina undervejs på dine løbetur, så du sikrer, at du ikke bruger for meget energi tidligt på turen. På den måde er chancen for, at du disponerer dine kræfter bedre endnu større. Uret estimerer også, hvor langt du kan fortsætte i dit aktuelle tempo. Det gør det gennem din laktattærskel.

Hvem henvender Fēnix 7 sig til?

Som vi skriver indledningsvis, er Fēnix 7-serien til motionisten, der gerne vil holde sig i gang hele ugen – og gerne i flere forskellige discipliner. Det er til motionisten, der bruger mange timer udendørs, og som måske også kan finde på at være afsted flere dage på ture i naturen. Det er til motionisten for hvem, at sport er en livsstil. Dem som kun vil have det bedste og har brug for det bedste for at nå sine mål. Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er Garmin Fēnix 7 måske uret for dig.

Med Garmin Fēnix 7 får du et af markedets absolut bedste GPS-smartwatches. Du får et ur, der har de mest avancerede funktioner. Du får uret med markedets bedste batterilevetid, og du får et hav af aktivitetsprofiler, så du kan tracke alt relevant data. Både fra dine løbeture (eller anden aktivitet), men også for at holde øje med kroppens generelle sundhed.

Er du nysgerrig på at vide mere om Fēnix 7, er du velkommen til at tage forbi en af vores butikker, og så hjælper vi dig.