0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Nimbus Lite 3: Det lette alternativ

I starten af 2020 lancerede ASICS et skarpt alternativ i sin all-time favoritserie; nemlig i Nimbus-familien. Nu er vi nået til den tredje i rækken i Nimbus Lite-serien, og det byder igen på opdateringer i en den populære serie. Bliv klogere på den her.

Som en af få forhandlere i Danmark, er vi i LØBEREN glade for at byde ASICS Nimbus Lite 3 velkommen i vores sortiment. Målet med Nimbus Lite 3 er tilbyde en løbesko, der tilbyder unik stødabsorbering, men uden at gå på kompromis med vægten. En let, stødabsorberende løbesko, der er alternativet til den historie GEL-Nimbus, som mange løbere allerede kender.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen består af Flytefoam-materiale, der er kendt fra flere sko fra ASICS. Til forskel fra de andre løbesko inkorporerer ASICS cellulose nanofibre i Flytefoam-mellemsål, som er et bæredygtigt materiale, der forlænger skoens levetid. Det er en blød mellemsål, der giver løberen en let fornemmelse for hvert skridt og maksimal komfort for foden.

Hvordan er overdelen?

Overdelen består hovedsageligt af genanvendte materialer, som ASICS har udnyttet til at gøre mere åndbar, så dine fødder får bedre betingelser under løbeturen. Forfoden er blevet ændret en smule for at give et bedre step-in i skoen og få den til at sidde mere komfortabelt på foden. På den måde sikrer den en god pasform, der heller ikke generer på de længere ture.

Hvorfor vælge Nimbus Lite frem for normal Nimbus?

Det er for det første en smagssag, og de er begge rigtig fornuftige bud på en mængdetræningssko til løbere med neutral løbestil. Nimbus Lite 3 er det lettere alternativ, og det giver en lidt mere responsiv løbeoplevelse at vælge den frem for normal Nimbus. Mellemsålen er den største, mærkbare forskel på de to løbesko, og det handler mest om, hvorvidt man vægter den lette, responsive løbeoplevelse med Nimbus Lite højest eller den mere støddæmpende og ”sikre” løbeoplevelse, man får med den normale Nimbus.

Hvem henvender den sig til?

Nimbus Lite 3 er til den neutrale løber, der søger en mængdetræningssko til hverdagens både korte og lange ture. Som nævnt er det til løberen, som ønsker en fantastisk støddæmpning kombineret med en let mellemsål. Kombinationen af de to ting giver en komfortabel løbetur, hvor du føler, at din løbesko hjælper dig med at nappe en ekstra kilometer og ikke begrænser dig.