0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Glycerin 20 & Glycerin GTS 20: To topmodeller fra Brooks

Brooks Glycerin 20 og Glycerin GTS 20 er to af de absolutte topmodeller fra Brooks. To modeller, der er designet på – næsten – samme måde. Den ene er nemlig tiltænkt at være en mængdetræningssko til neutrale løbere, mens GTS-udgaven er en mængdetræningssko til pronationsløberen. Bliv klogere på Glycerin-serien her.

Den populære serie har fået en række opdateringer, som blandt andet gør Glycerin-serien til den blødeste sko fra Brooks.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen i begge sko består af et materiale, Brooks kalder DNA Loft v3. Det er et materiale, som er udviklet som det blødeste mellemsålsmateriale fra Brooks, og det betyder, at løberen får en komfortabel og let løbeoplevelse. Formålet med det er, at dine fødder er godt beskyttet ovenpå den bløde mellemsål, så du kan fortsætte i længere tid uden at gå på kompromis med komforten.

De sko adskiller sig også primært her. I Glycerin GTS 20 får du et holistisk GuideRails-system med i mellemsålen. Det lyder kompliceret, men det er faktisk ”bare” en støtte på siden af skoen, der sørger for, at du ikke falder for meget indad, når du løber – altså overpronerer. Derfor er Glycerin GTS 20 en løbesko til dig, der er pronationsløber (falder indad), mens Glycerin 20 er til den neutrale løber (falder ikke for meget indad under løb).

Hvordan er overdelen?

Den er også blevet opdateret i forhold til tidligere udgaver, og den består nu af en mere åndbar og let "Jacquard Air Mesh"-overdel. Den efterlader foden med god plads, hvilket er en fordel for løbere med lidt bredere fødder, som søger lidt mere plads i sin sko – især i forfoden.

Overdelen sidder stadig tæt på foden, så dine fødder er fikseret under dine løbetur. Det betyder, at du ikke mister stabiliteten, og du heller ikke føler, at dine fødder ”svømmer” rundt i skoen. Overdelen er udviklet i åndbart materiale, mens hælen har en solid kappe og god komfort omkring achillessenen via tykkere og blødere materiale.

Hvad er forskellen på Glycerin 20 og Glycerin GTS 20?

Som skrevet længere oppe er det primært via de såkaldte GuideRails i mellemsålen på Glycerin GTS 20, at de to sko adskiller sig. Det er dog ikke det eneste sted.

I Glycerin GTS 20 får også en ydersål, der er udviklet i et lidt bredere design, som øger stabiliteten i skoen til fordel for dig, som løber med en overpronation. Det gør denne til en mere stabil udgave end den neutrale løbesko, Glycerin 20. Med stabil mener vi, at den støtter dit indfald på foden, så ”knækket” indad ikke bliver for stort.

Hvem henvender de sig til?

Det er begge sko, som er gode til hverdagens træningsture. Løbesko som du kan løbe langt i uden at blive træt af at have dem på. De er designet til at sidde godt på foden, og den bløde mellemsål sørger også for, at dine fødder ikke bliver ømme i skoen.

Er du pronationsløber, der falder indad, når du løber, skal du gå efter Glycerin GTS 20. Er du en neutral løber, der ikke falder for meget indad, når du løber, skal du gå efter Glycerin 20.

Er du i tvivl, så tøv ikke med at besøge os i vores butikker.