0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 255 - Det oplagte løbeur

Søger du et dedikeret løbeur, der har alle de nødvendige funktioner for at tracke detaljeret data både før, under og efter din løbetur? Så er Garmin Forerunner 255 et godt bud på dit næste ur. Det nyeste i Garmins populære serie har fået en række nye funktioner, som giver dig mulighed for at få en endnu bedre overblik over din træning og din krops generelle sundhed. Bliv klogere på det nye ur her.

Garmin Forerunner 255 er et GPS-smartwatch til løberen, som søger en nem og overskuelig træningsmakker. Et dedikeret løbeur, som du kan bruge til at få et overblik over din træning, få forslag til træningspas, status på din restitution og et generelt indblik i din aktuelle sundhed – og mere endnu.

Forerunner 255 er nemlig blevet opdateret med en række funktioner, der gør det endnu bedre. Du får mulighed for at vælge uret i fire forskellige udgaver:

Urene kan det samme med små forskelle. I Music-urene får du mulighed for at downloade dine spillelister fra fx Spotify ned på uret og connecte dit ur med dit trådløse headset. På den måde kan du med Music-urene høre musik uden at have din telefon med.

I S-udgaverne får du et mindre ur, som er til dig, der foretrækker et ur med en mindre urskive. Det går lidt ud over batterilevetiden, som bliver en smule mindre, men ellers kan urene det samme.

Alle urene er udstyret med et forbedret GPS-system, som gør din tracking af rute, distance og tempo endnu mere præcis, mens du nu også får Garmin Pay i alle urene, så du kan lade din pung blive derhjemme og stadig slutte turen af med en kaffe hos den lokale kaffeshop.

Hvilke funktioner er nye i urene?

Herunder har vi samlet et overblik over, hvad du får af nye funktioner i uret. Det byder blandt andet på en bedre batterilevetid og flere funktioner, der gør Forerunner 255 til en endnu bedre træningsmakker. Herunder har vi en oversigt og forklaring over de nye funktioner.

Morning report: Få en status over din søvn, restitutionstid, træningsstatus, daglige træningsforslag på én gang

Batterilevetid: Få op til 14 dages batterilevetid i smartwatch-mode (når du blot har uret tændt på håndleddet) og 30 timers batterilevetid i GPS-mode (når du fx løber)

HRV Status: Tracker din hjerterytme, når du sover for at give en bedre forståelse af din krop, restitution og performance

Sports Apps: Du får de alle de samme aktivitetsprofiler som i Forerunner 245, men nu får du også triatlon aktivitetsprofil

Race widget: Få træningstips og daglige træningsforslag samt mulighed forudsige din tid på forskellige distancer til din næste løbsdag

Suggested workouts: Få et overblik over dine forslåede træninger fra ugen, som tilpasser sig efter hver løbetur og din restitution imellem

Running power: Få en måling på uret for, hvor meget power du lægger i jorden for hvert skridt (kræver pulsmåler eller Running Pod)

Garmin Pay: Betal med dit ur og lad pungen blive derhjemme

Multi-band satellite: Forbedret tracking via GPS, GLONASS og Galileo-netværker for at få en præcis GPS-måling af din rute, distance, tid og tempo – selv i udfordrende terræn

Training status: Evaluerer din træning for at se, om du er i under- eller overtræning

Acute load: Sammenlign intensiteten af dine seneste træningspas med urets beregning for din optimale træningsintensitet

Hvem henvender urene sig til?

Urene er oplagte til dig, der er i gang med din træning og gerne vil tage den til det næste niveau. Du får et rendyrket løbeur, som hjælper med at strukturere din træning og holde dig godt orienteret om din krops sundhed. Derudover får du med Forerunner 255 et ur, som tracker et hav af relevante løbedata, der kan forbedre din kondition og hjælpe dig på den store løbsdag, hvor du skal lægge den rigtige strategi for at slå din rekord.

Det er også oplagt til dig, der laver andre sportsgrene ved siden af løb. Har du også brug for at tracke data fra dine cykel- eller svømmeture, får du også et ur, som hjælper dig. Du får faktisk over 30 forskellige aktivitetsprofiler, så der er rigeligt med muligheder for, at Garmin Forerunner 255 også kan hjælpe dig med at tracke din træning – også når det ikke er løb.