0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Kayano 29: Stabilitet og højere energireturnering

I mange år har ASICS GEL-Kayano-serien været en foretrukken løbesko for løbere med overpronation. En bundsolid sko, der med sin stabilitet og komfort har tilbudt en stabil løbeoplevelse – både for den helt erfarne løber og nybegynderen, der vil have en sikker start på sin løbetræning. Nu er ASICS tilbage med den nyeste i serien. ASICS GEL-Kayano 29. Læs alt om den her.

Du kender måske allerede navnet. GEL-Kayano 29 har nemlig i mange år været en af de mest populære løbesko på markedet. Derfor er vi også glade for, at den nu lander i sin nyeste version i alle vores butikker.

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen er den største opdatering i Kayano 29. Den nye mellemsål består af ASICS’ FF Blast Plus-skum, som er designet til at gøre skoen mere responsiv end nogensinde før – det betyder med andre ord, at du får en højere energireturnering for hvert skridt.

ASICS har i på midtfoden designet en kønsspecifik 3D Space-konstruktion, som tager højde for forskellen i herre- og damefødder. Det betyder, at du får en mellemsål med unik pasform, mens du i hælen på både dame- og herremodellen får den berømte gel, som er en vigtig del af skoens suverøne støddæmpning.

Stabiliteten er skabt på indersiden af mellemsålen gennem en Litetruss-konstruktion, der i denne nyeste version er opdateret, så den vejer mindre, men sørger for samme stabilitet som i sine forgængere.

Hvordan er overdelen?

Overdelen består af mindst 75% genanvendt materiale, og den består af en opdateret Engineered Stretch Knit-konstruktion. Det er en fast overdel, som holder foden stabil under din løbetur, men fleksibiliteten gør, at den former sig efter dine fødder.

I hælen har du fortsat en fast hælkappe, der holder foden stabilt under løbeturen og gør, at du ikke ”svømmer” rundt i skoen.

Overdelen giver alt i alt en stabil, åndbar og komfortabel pasform, der passer på rigtig mange fødder.

Hvem henvender den sig til?

ASICS GEL-Kayano 29 er til dig, der er pronationsløber (falder indad på foden) og søger en stabil løbesko. Den nye mellemsål er – som nævnt – designet til at give en højere energireturnering, og derfor kan du også bruge Kayano 29 på løbeture, hvor du ønsker at løbe lidt hurtigere end normalt.