0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Vaporfly 3: Verdens hurtigste løbesko er lige blevet endnu bedre

Tilbage i 2016 introducerede Nike, hvad der skulle blive revolutionerende inden for udviklingen af løbesko. Nemlig Nike Vaporfly 4%. En løbesko, der var udstyret med en stiv carbonplade placeret mellem to lag af Nikes mest energireturnerende mellemsålsmateriale, ZoomX, hvilket efterfølgende har revolutioneret teknologien bag konkurrencesko. Nu er Nike klar med den nyeste i rækken af konkurrencesko. Nike ZoomX Vaporfly Next% 3. Læs alt om opdateringerne her.

Den er ikke til at komme udenom. Årets største nyhed på løbeskomarkedet er selvfølgelig den nyeste Nike ZoomX Vaporfly Next% 3. Den nyeste i rækken af serien, der banede vejen for alle nutidens konkurrencesko med carbonplade i mellemsålen.

Nike Vaporfly 3 er bygget som den hidtil letteste i serien. Den har den største energireturnering og stabilitet af alle Vaporfly modellerne. Missionen med serien er at præstere den bedste race-sko på markedet, der dækker alle distancer – lige fra de korte til maraton.

Et marked, der siden introduktionen af den første Vaporfly, er blevet enormt. Du kommer næppe udenom et brand, der ikke har givet sit bud på markedets hurtigste sko. Den trend startede Nike, og nu er de klar med den nyeste i rækken – en af årets mest ventede løbesko.

VIGTIGSTE OPDATERINGER

Vaporfly 3 kommer selvsagt med en række opdateringer, der skal skubbe yderligere til udviklingen og sikre Nike pladsen som brandet med markedets hurtigste løbesko.

ZoomX+ mellemsål 

Nikes mest modstandsdygtige skum er blevet lidt bedre. Det er skum, der er designet ubetinget til at give løberen den højeste energireturnering.

Flyknit overdel

Overdelen er designet med Nikes Flyknit-materiale, der sørger for at støtte helt specifikke zoner i forfoden, har åndbarhed omkring tæerne og selvfølgelig er udviklet i letvægtsmateriale. Det betyder maksimal åndbarhed og lav vægt.

“Thin-web” ydersålsgreb

Ydersålen er designet i mindre materiale – uden at kompromis med holdbarheden. Ved at reducere mængden af ydersål har Nike været i stand til at lægge mere ZoomX-skum under foden, så du får en bedre fodafvikling og spare energi pr. skridt.

Carbon-Fiber FlyPlate 

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi den berømte carbonplade i mellempladen, som Nike kalder FlyPlate. Det er hemmeligheden i alle konkurrencesko, og det er ikke anderledes i Vaporfly 3. Den sørger for, at du bliver presset fremad i din skridtafvikling, så du bruger mindre energi på at øge tempoet.

Skal du give dig selv de bedste forudsætninger for at løbe stærkt, skal du løbe i Nike Vaporfly Next% 3.