0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

ASICS GEL-Kayano 30: Jubilæum til en legende

I år fejrer Kayanoen sit 30-års-jubiluæm, og det er selvfølgelig med en ny udgave af en af verdens mest solgte løbesko. Stadig med høj stabilitet og fantastisk komfort, men nu med en opdateret stabilitetsteknologi, der gør skoen endnu mere fleksibel og dynamiske end tidligere – måske den endda passer på flere fødder nu? Bliv klogere på den nyeste løbesko fra Asics her.

Den nyeste GEL-Kayano 30 er nemlig blevet udstyret med en såkaldt 4D-guide, der kombinerer stabiliteten og komforten ved at fokusere på de fire dimensioner i stabile løbesko: bredde, længde, dybde og tid.

  • Første dimension er bredde. Skoens base er blevet gjort bredere for at gøre fladen mere stabil.
  • Anden dimension er længde. Mellemsålen er formet for lettere at kunne komprimeres lettere på ydersiden end indersiden og reducere overpronationen.
  • Tredje dimension er dybde. Hælen er placeret dybere i mellemsålen for en mere støttende og stabil landing.
  • Fjerde dimension er tid. Man forsøger at reducere tiden i pronationsfasen ved at have mere energireturnerende og responsivt skum i skoen.

Den opdaterede støddæmpning

GEL-Kayano 30 er blevet opdateret mere ca. 20% mere mellemsålsmateriale sammenlignet med Kayano 29. Formålet er gøre løbeoplevelsen mere komfortabel og give mere støddæmpning. Det er samme mellemsålsmateriale, som man kender det, men nu får man 20% mere af det i skoen.

Til gengæld har Asics i hælen tilføjet deres nye PureGEL, der er 65% blødere end den ellers velkendte og synlige GEL, de har haft i sine sko. Den ligger nu indkapslet i hælen og er derfor ikke længere synlig på skoen, som mange måske vil forbinde Asics’ løbesko med.

Hvad siger vores testløbere?

Nicoline, Løberen Lyngby:

Ikke nok med, at den nye Kayano har et virkelig fedt design, så er den samtidig virkelig behagelig. Den er enorm blød og sidder generelt rigtig godt på foden. Den er klart bedst til mere rolige ture, hvor tempoet er underordnet”.

Leon, Løberen Lyngby:

Den nye Kayano 30 har fået en større opgradering. Den helt nye Pure GEL sammen med mere FF Blast+ i mellemsålen, gør den virkelig lækker at stikke foden ned i, og overdelen sidder godt omkring foden.

Synsmæssigt kan den se en smule voldsom og klodset ud, men det mærker man ikke under løb, og det nye 4D guidance system hjælper mod overpronation uden, at skoen føles hård at løbe i. Et rigtig godt køb til løberen, som ikke vil gå på kompromis med komfort og støtte”.