0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Pegasus 41: Arbejdshesten er tilbage i ny version

Nike Pegasus 41 er landet i sin nyeste version, og det er gode nyheder for dig, der søger en ny luksus-mængdetræningssko. Nikes klassiker er nemlig blevet godt opdateret i mellemsålen, mens den beholder det bedste fra de foregående versioner. Læs alt om den her, hvor vores ambassadør, Stine Schiønning, også deler sin oplevelse med Pegasus 41.

Nike Pegasus-serien har i mange år været Nike-løbernes go-to-sko. Et sikkert valg for dem, der gerne vil have en løbesko, der både giver støddæmpning og responsivitet, som man samtidigt kan bruge til mange af ugens kilometer - både hvis man jogger og løber lidt hurtigere.

Nike Pegasus 41 har ændret sig en del fra Pegasus 40, men ikke skoens pasform, der minder meget om forgængeren. Pløsen er lidt tykkere og mere polstret, men ellers har den samme snøringssystem, pasform og komfortable mesh-overdel. Det er en god ting, for overdelen på Pegasus 40 var rigtig god.

Hvad er den største forskel?

Det store forskel fra Pegasus 40 er mellemsålen. Geometrien og polstringen er ændret, hvilket giver en helt anden følelse under foden.

Forfoden og hælen har stadig Zoom Air puder, de ovale og rektangulære versioner, men nu er de omsluttet af ReactX skum. ReactX, som blev introduceret i Nike InfinityRN 4, er 13% mere responsiv end almindelig React i laboratorietests. Når man løber, føles det som en mere fjedrende og holdbar version af React. Det er en god ting i en sko, der er designet til mange kilometer.

Men udover selve polstringen, føles formen på mellemsålen mere som InfinityRN 4 end som Pegasus 40. Pegasus 41 har fået 4 mm ekstra skum, og rockeren er omformet ved forfoden og hælen for at føles som en mere moderne løbesko. Det er den største forbedring, designteamet har lavet - skoen føles mere støddæmpende end førhen.

Din skridtafvikling har i nogle af de tidligere Pegasus-modeller været lidt for hård og stødende, men i Pegasus 41 er den del væsentligt bedre, og det kan nok tilskrives den tykkere mellemsål og ReactX-skummet. Hvis du kan lide at være tæt på jorden i din skridtafvikling og savner det i moderne løbesko, er Nike Pegasus 41 et godt valg, der stadig giver tilstrækkelig polstring til dine tæer.

Hvad siger vores testløber?

Vores ambassadør og sponsorløber, Stine Schønning, har en solid erfaring med Pegasus-serien, og hun har allerede løbet masser kilometer i denne nyeste version. Hun siger følgende om Pegasus 41:

"Rigtig fed sko! “Upper”-materialet er virkelig lækkert og sidder rigtig godt til. Man får lidt fornemmelsen af at trække i en sok. Den er rigtig godt polstret omkring anklen, så du kan snørre skoen helt til, uden den kommer til at genere over vristen.

Der er mere plads ude omkring forfoden. Måske et plus for mange, men jeg kan nu meget godt lide, at den sidder lidt mere til.

Meget bouncy ift. forgængerne, men stadig ret stabil. Lidt for blød og comfy til at løbe tempo i (for mit vedkommende), men det har heller aldrig været det, jeg har brugt Pegasus til.

Alt i alt en fed mængdesko. Det bliver helt sikkert favoritten over sommeren!"