0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics fuzeX Herre

Subtotal
1.100,-
Rabat
-600,-
Price
500,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

 Asics løfter sløret for en helt ny løbesko – fuzeX. fuzeX har den alsidighed og det design, som den nye generation af løbere kræver, og kollektionen byder på en perfekt balance mellem præstation og stil. fuzeX-skoene kombinerer lethed og beskyttelse med et elegant rundet tredimensionelt design. 

fuzeX-skoene er udstyret med en ny fuzeGEL-teknologi – en unik sammensætning af normal mellemsålsmateriale og gel, der giver en super behagelig skridtafvikling ved både at absorbere stød ved landing og give et ekstra godt afsæt. Ud over at have fuzeGEL i hele skoens længde har fuzeX et 8 mm drop fra hæl til tå og et specialdesignet mesh, der både støtter foden effektivt og samtidig bevarer letheden.

Det minimalistiske design med de tredimensionelle linjer langs hele overdelen symboliserer den energiudladning, der sker, når skoen rammer jorden. fuzeX flotte ydre gør, at du ikke kun har lyst til at have dem på, når du træner, men også til hverdag. Derfor anbefaler vi også fuzeX som en sko til de kortere og lidt friskere løbeture, hvor der skal lidt fart på, og så til en tur i fitnesscentret, hvor den gode komfort og skoens alsidighed gør den ideel, uanset om du løber på løbebånd eller træner på hold.

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret