0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

At købe løbesko er en dialog

De rigtige løbesko er vigtige for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder og løber nogle få km på dine løbeture, eller om du er garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko.

Grundig vejledning

Siden 1996 har vi fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi går højt op i, at du går ud af døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre!

Vejledning i butik

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt

Vi løbere er ikke ens. Derfor findes der tusinder af forskellige løbesko, der alle er tænkt til en specifik type løber. Hvem af dem er du? Det finder vi ud af sammen med dig.

Dialogen med dig er utrolig vigtig for os, da vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Det handler om at finde frem til, hvad du er vant til og hvad du har brug for. Vi snakker med dig om hvordan du træner, hvor langt du løber, dine ambitioner, dine tidligere sko, eventuelle skader og hvor du løber henne af.

Vejledning i butik

Når vi har et godt indtryk af, hvilken type sko du har brug for, tester vi forskellige løbesko af på vores løbebånd, hvor du bliver videofilmet bagfra, så vi kan analysere, hvordan du og de forskellige løbesko arbejder sammen. Vi kigger også på, hvordan du løbeteknisk bevæger dig, så vi har et klokkeklart billede af, hvilken skotype, der vil passe og hjælpe dig bedst.

Vejledning i butik

Der er løbesko til alle typer af fødder, lige fra den meget smalle og lange damefod med høj svang, til den brede og platfodede herrefod. Vi finder frem til lige netop dét par løbesko, der tager højde for din fods unikke facon og udfordringer.

Vejledning i butik

Undgå fejlkøb

Det rigtige par løbesko er meget individuelt og afhænger af mange faktorer.

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg, så du undgår fejlkøb og får den bedst mulige løbeoplevelse!

Vejledning i butik