0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nyeste efterårsmagasin er på gaden

Vi har fået masser af lækkert nyt grej, der matcher efterårets og vinterens udfordringer. Det er produkter, der gør det nemmere, sjovere og sikrere at træne i sæsonens regn, rusk og mørke. Vi har valgt de største nyheder ud, og præsenterer dem i nærværende magasin. Hold dig ikke tilbage, men kig ind i den nærmeste LØBEREN og bliv præsenteret for de mange nyheder fra markedets absolut skarpeste mærker.

Efteråret er en spændende årstid - i hvert fald, når vi snakker udstyr til løb. Der er masser af nyt både indenfor tøj, sko, tilbehør og elektronik fra stort set alle leverandørerne. I vores efterårsmagasin er vist et udvalg af det sortiment, som vi nøje har håndplukket til dig – løbeudstyr der er med til at gøre din løbeoplevelsen endnu større.

I år er vores udvalg i løbetøj og tilbehør større end nogensinde, så kig forbi, bliv inspireret og find det du lige mangler!

Maja Alm, Delta 508 og bæredygtighed

I magasinet kan du læse om verdensmesteren i orienteringsløb Maja Alm. Du kan få et overblik over Majas flotte præstationer og et indblik i Majas overvejelser omkring sin store satsning og om balancen mellem studie, satsning, kæreste og socialt liv..

Delta 508 – Cystisk Fibrose. Læs om Anne Mette og Martin Klodes store arbejde med at samle ind til patienter med Cystisk Fibrose og deres familier.

Du kan også læse om adidas, der samarbejde med Parley for the ocean og forsøger at sætte en ny standard og anvender gamle plastikflasker til produktion af overdelene i deres topmodeller.

Se magasinet her:

Masser af aktiviteter

Vi har arrangeret en lang række af produktevents, workshops og foredrag. Tjek dem ud og tilmeld dig på loberen.dk/aktiviteter..

Book en personlig vejledning

Det rigtige løbeudstyr er meget individuelt og afhænger af mange faktorer. Vi hjælper dig med at træffe de rette valg, så du undgår fejlkøb og får den bedst mulige løbeoplevelse!

Kig forbi én af vores butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, eller book en personlig vejledning på loberen.dk/løbetest.

Vi ses i butikkerne, online og ude til løbene, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med det helt rigtige udstyr till løb!

Med venlig hilsen
LØBEREN