0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Air Zoom Odyssey 2 - en opdateret arbejdshest

Nike Air Zoom Odyssey 2 er udvalgt som én af årets sko 2015 af Runners World. Den er efterfølgeren til den uhyre populære LunarEclipse, og er nu kommet i en ny forbedret udgave.

Stabilitet og blød stødabsorbering

Nike Air Zoom Odyssey 2 er en sko, som henvender sig til løberen, der ønsker en sko med stabilitet til at korrigere en overpronation.

Nike Air Zoom Odyssey 2 Herre

Nike Air Zoom Odyssey 2 Dame

Skoen benytter sig af et system kaldet Dynamic Support, som med 2 forskellige hårdheder, på henholdsvis indersiden og ydersiden af sålen, hjælper foden med at stabilisere overpronation. Det hårdeste stykke findes på indersiden af sålen.

Dynamic Support kilen er unik i denne sko, da den også er at finde i forfoden. Dermed kan denne sko også korrigere, hvis en overpronation kommer sent i afviklingsfasen.

Ofte vil denne type sko være hård og stiv. Det er dog anderledes med Nike Odyssey 2, der med sine store Zoom Air puder i både hæl og forfod, samt Lunarlon-skum i hele sålen, sikrer en blød og responsiv stødabsorbering.

Hælkappe

Hælkappen er gjort blød og er polstret så 'instep'-fornemmelsen er i top og komforten under løbeturen ligeså. Ikke noget med en hæl der gnaver grundet skarpe kanter eller noget.

Fast, asymetrisk hælkappe for at give stabilitet til foden og sikrer, at foden står stabilt i skoen.

Flyknit overdel

Pasformen er tæt i mellemfoden, og lidt mere rummelig i forfoden takket være Flymesh og Flywire i overdelen, der giver den ekstra stabilitet og hold om foden.

Dame

Herre

Fakta

  • Stabilitet: Overpronation
  • Drop: 12 mm
  • Vægt: 318g US 10 Herre / 263g US 8 Dame
  • Sål: Lunarlon sål med Zoom Air i hæl og forfod
  • Overdel: Flyknit
  • Pris: 1.300kr.

Er du nysgerrig på at prøve den, så tag et smut ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Du kan også finde den i vores webshop til både herre og dame.