0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Omni 15 - Stabilitet med en blød stødabsorbering

Everun er igen at finde i en opdatering af Sauconys sko, denne gang er det deres stabile hverdagsløbesko - Omni 15. Det er blot én af flere opdateringer på den populære løbesko. Læs med her, og find ud af hvilke andre lækre ting der er sket med den. Mon ikke det skulle være din næste løbesko?

Saucony har valgt endnu engang at benytte sig af deres meget populære nye mellemsåls materiale, Everun, i deres seneste opdatering af deres stabile hverdagsløbesko til den moderart til kraftig overpronerende løber - Omni 15.

Og hvilken succes det er! Læs med her og bliv klogere på hvorfor.

Saucony Omni 15 - Dame

Saucony Omni 15 - Herre

Teknisk info

Skoens er blevet opgraderet med det nye materiale kaldet EVERUN, som giver en let og blød stødabsorbering. Derudover har den også et højere niveau af responsivitet end deres tidligere materiale - PWRGRID.

EVERUN materialet findes i topsålen af skoen, altså lige under indlægsålen man kan tage op. Mellemsålen består stadig af deres PWRGRID materiale.

På ydersiden af hælen har Saucony konstrueret et materiale, de kalder SRC Landing Zone, som er et materiale, der har til opgave at nedsætte pronationshastigheden, således at den kraft, man pronerer med bliver, reduceret til en lavere belastning, end det var uden.

På indersiden af sålen findes et hårdere materiale, kaldet en kile. Det er dette stykke, der er en stor del af essencen i, hvorfor denne sko er så uhyre stabil.

Overdelen på skoen er delt op i 2 dele.

 1. SAUC-FIT
  Dette er et stykke af overdelen, som sidder på midten af foden. Den sørger for at holde svangen på plads, samt give stabilitet til midtfoden - et led i den stabile opbygning af skoen.
 2. Flexfilm
  I tåboksen af skoen har meshen fået påstrøget en fast og tæt film, som sørger for at overdelen sidder til i forfoden.

Samlet får du en sko, som sidder tæt, uden at klemme.

Ydersålen har et konstruktion forrest som kaldes TRI-FLEX, som er et system der giver øget føling med underlaget, samt en højere grad af fleksibilitet til foden under afviklingen af løb.

Sluteligt, så har skoen et drop på 8mm - dette giver mulighed for en mere naturlig løbestil uden at gå på kompromis med stabilitet og stødabsorbering.

Dame

Herre

Fakta

 • Stabilitet: Overpronation
 • Drop: 8 mm (27mm hæl - 19mm forfod)
 • Vægt: 306g (US 9 herre) / 258g (US 8 Dame)
 • Overdel: Flexfilm
 • Sål: Everun
 • Pris: Kr. 1.500,-

Kunne du tænke dig at prøve denne lette og lækre sko, så kig ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vores dygtige kollegaer står klar til at hjælpe dig.

Du kan også finde den direkte her på vores webshop til både Herre og Dame.