0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Royal Run - hele Danmarks løbefest

Hele Danmark er inviteret til at løbe med d. 21. maj 2018 for at fejre Hans Kongelige Højhed Kronprinsen 50 års fødselsdag. Vi bakker op og støtter med 20% rabat til deltagere.

Der er dømt rund fødselsdag og kæmpe løbefest i Danmarks fem største byer når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen bliver 50 år. Royal Run afholdes d. 21. maj 2018. Mange er allerede tilmeldt og vi glæder os til at løbe med når der løbes i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Kronprinsen løber One Mile i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense og slutter med 10km i København. Kunne du tænke dig at komme igang med at løbe er den bedste motivator at have et mål - der er Royal Run oplagt.

Alle kan være med

Royal Run har i alle byer to distancer. En kort men klassisk 'One mile' (1,609 km) og 10km. Har du aldrig løbet, men vil gerne i gang er 'One mile' distancen en super mulighed. Er du så småt startet med at løbe og kan klare ca. 5km, men mangler et nyt mål er 10km distancen oplagt.

Træningsprogram - 'One mile'

Har du aldrig løbet men har lysten til at være med på 'One mile' så har vi et træningsprogram så du kan gennemføre i løb. 

Træn op til at løbe 'One mile' - (1,609km) på 12 uger. (er der mindre end 12 uger til løbet kan du altid starte op og komme i fin nok form til at få en dejlig oplevelse) 

Her præsenterer Rosita fra LØBEREN vores startup træningsprogram for dig.

Træningsprogram - 10km

Er du kommet i gang med at løbe og kan løbe ca 5km(tempo underordnet, gerne med pauser) har vi lavet et 12 ugers træningsprogram så du kan gennemføre de 10km.

Træn op til at løbe 10km - (på 12 uger) - for den let øvede løber.

Anne fra LØBEREN giver en kort introduktion til programmet

Har du andre mål end 10km så se vores andre træningsprogrammer til 5km, 1/2 maraton og maraton her: LØBERENS træningsprogrammer

Royal Run Tilmelding

Har du brug for mere information om løbet så se på www.royalrun.dk og her for tilmelding til Royal Run '18

Royal Run - vi hjælper med det rette grej - spar 20%

Har du tilmeldt dig Royal Run giver LØBEREN 20% rabat* på løbesko og løbetøj, så du kan få en endnu bedre oplevelse d. 21. maj 2018. Rabatten gælder kun i vores 8 butikker, hvor du kan få den rigtige vejledning af vores løbeglade personale. I butikken skal du fremvise din kvittering fra tilmelding til Royal Run.

* gælder ikke i forvejen nedsatte produkter og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi har butikker i alle Royal Run løbebyer(minus Odense) så tag forbi hos Leif og co i LØBEREN Aalborg, Henrik og co i LØBEREN Aarhus, Rene og co i LØBEREN Esbjerg, Steen og co i LØBEREN Vejle, Daniel og co i LØBEREN København, Kasper og co i LØBEREN Lyngby, Ken og co i LØBEREN Roskilde eller Morten og co i LØBEREN Hillerød.