0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Triumph ISO 4 - indbegrebet af komfort

Komfort og lukseriøst støddæmpning er stadig i højsædet i den fjerde version af Sauconys flagskib Triumph ISO, der med en ny mellemsål i det bløde, men bouncy, TPU-materiale EVERUN giver en skånsom og behagelig støddæmpning.

Komfort er nøgleordet

Saucony Triumph ISO 4 er en neutral mængdetræningssko, der med et drop fra hæl til forfod på 8 mm og en godt støddæmpet mellemsål, leverer en høj komfort fra første til sidste kilometer. Overdelen er produceret med Sauconys ISO teknologi, der giver en strømpelignende fornemmelse, som smyger sig rundt om foden og giver en tætsiddende og behagelig pasform. Læg dertil en opdateret ydersål, som giver et godt greb og en glimrende fleksibilitet. 

EVERUN i mellemsålen

Modsat den tredje version af Trimph ISO, hvor det bløde EVERUN materiale, som er produceret i TPU (Thermoplastic Polyeruthane), kun var placeret som topsål, er det nu det primære materiale i mellemsålen. Det giver en superblød og bouncy støddæmpning, da EVERUN giver et energy return på 83 %, modsat det traditionelle EVA materiale, der returnerer 75 % af energien. Derudover er EVERUN mere holdbart end EVA, da det ikke slides i samme grad af henholdsvis koldt og varmt vejr. Dette giver en suveræn støddæmpning og en høj komfort, der samtidig har en god holdbarhed.

 

 

Her en videopræsentation af Saucony Triumph ISO 4:

 

Facts

  • Type: neutral mængdetræning
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 315 g (US 9)
  • Mellemsålsmateriale: EVERUN
  • Pris: 1.600,- kr

KØB Saucony Triumph ISO 4

Saucony Triumph ISO 4 kan købes til både herrer og kvinder i samtlige af Løberens butikker. Vælg model nedenfor.

Køb Saudony Triumph ISO 4 Dame her

Køb Saucony Trimph ISO 4 Herre her