0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Gør skoven til din legeplads med Salomon Speedtrak

Gør skoven til din legeplads i Salomon Speedtrak, der med sine grove sål giver dig optimalt greb, så du kan pløje dig vej rundt på skovstierne. En solid allround-trailsko, der gør vintertræningen i skoven meget sjovere!

Se en præsentation af Salomon Speedtrak her:

Herre

Dame

Fra Fellraiser til Speedtrak

Tidligere hed modellen Salomon Fellraiser, nu hedder den Salomon Speedtrak. Speedtrak bevarer de gode egenskaber og bringer dem op på et nyt niveau. Sålen med det gode greb er som vi kender den fra Fellraiser, men overdelen er blevet lettere og piftet lidt op i looket.

Sikkert greb i underlaget

Med Speedtrak på fødderne skal du ikke være nervøs for at skøjte rundt på glatte og mudrede underlag. Contagrip ydersålen med 6mm knopper sikrer dig et stensikkert greb i underlaget.

God støddæmpning

Salomon Speedtrak er tænkt som en allround trailsko. En sko, som er rar at løbe i, også selvom man ikke er hardcore trailløber, men bare godt vil have en sko, der står godt fast på stierne i skoven. Derfor er Speedtrak udstyret med en EVA mellemsål, der gør løbeoplevsen behagelig, når du kommer ud på de fastere underlag. Speedtraks profil er holdt lav, med 6mm drop, så den stadig har forbløffende habile egenskaber, når terrænet bliver teknisk og ujævnt.

Handskeagtig pasform og lynhurtig snøring

Sensifit hedder systemet i overdelen, der gør, at når du snører snørebåndene til, så strammes overdelen tæt ind til foden. Det giver en handskeagtig og meget stabil pasform, så du ikke skøjter rundt i skoen, når underlaget er udfordrende.

Quicklace snøresystemet gør det super nemt at snøre skoene. Det sker ved hjælp af en "snap-lås", der giver en hurtig og meget ensartet snøring, der ikke går op, hvis skoene skulle blive våde. Quicklace gør det også nemt at snøre skoene op med kolde, stive fingre.

Slidstærk som bare f.....

Løbere, der har løbet i Speedtraks forgænger, Fellraiser, kan nikke genkendende til, at skoen ikke er til at slide op. Uanset hvor mange tæsk du giver den med løbeture i mudder og vand, så holder den! Du skal derfor ikke være nervøs for, at tage Speedtrak med på eventyr - den er lavet til det og holder til det!

Overdelen er lavet i en rivstærk mesh, som du virkelig skal være ihærdig for at slide i stykker. Tåboksen er forstærket, så din tæer beskyttes mod stød fra sten og rødder i underlaget.

Alt i alt en virkelig habil trailsko, der gør det godt, når skoven inviterer til leg på tekniske og ujævne underlag, men også når du bare skal en stille tur rundt på stierne om søen.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 6 mm (23mm hæl - 17mm forfod)
  • Vægt: 258g (US 9 herre) /  251g (US 8 dame)
  • Overdel: Anti debris mesh
  • Sål: Contagrip
  • Pris: Kr. 1.000,-

Find den her på loberen.dk

Kunne du tænke dig at prøve denne solide trailsko, så kig ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Læs mere her om, hvordan du vælger en god trailsko til dig og dine behov.