0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Teko - Best socks ON the planet - best socks FOR the planet

Vi har igennem længere tid ledt efter et nyt mærke inden for løbestrømper, der ville kunne supplere vores Nike, CEP og Falke løbestrømper. Der er blevet løbet mange kilometer, og der er blevet testet mange løbestrømper. Valget er faldet på en gammel kending i butikkerne; Teko.

"Og hvorfor så lige Teko"? kunne man blive fristet til at spørge ...

Teko er et italiensk brand, der har eksisteret i godt 10 år med ét fokus: at lave gode, tekniske strømper, der påvirker vores jordklode på mindst mulig måde.

Teko fokuserer på at lave strømper til løb, vandring, skiløb og cykling - og det er de ekstremt dygtige til. Tekos strømper har en ekstremt blød og behagelig pasform, når man tager dem på første gang. Men mindst lige så vigtigt er det, at de holder pasformen og komfortniveauet, når de er blevet vasket 10-20 gange! Også modellerne med uld i, der ellers godt kan have tendens til at krybe lidt efter et par vaske, bevarer deres pasform og elasticitet.

Teko er dygtige til at bruge forskellige materialer i kombinationer, der fungerer godt til forskellige formål. Dette kan eksemplificeres med deres Teko Merino Light Minicrew, der er fremstillet i materialet SYN3RGI, der er en kombination af 36% merinould, 35% genbrugspolyester, 27% nylon og 2% elastan. Således får man de åndbare, temperaturregulerende og antibakterielle egenskaber fra ulden, samtidig med at polyesteren gør, at strømperne tørrer hurtigere og har en bedre svedtransport. Derudover er strømperne markant mere slidstærke, når merinoulden suppleres af nylon og polyester, der er langt stærkere fibre.

Teko bruger altså deres store viden om materialer og brugen af strømper til forskellige formål, til at lave nogle uhyre gode strømper, der fungerer virkelig godt i en løbesko.

Dertil har Teko en miljøvenlig og bæredygtig profil, som vi sætter ret stor pris på, da vi selv ynder at bruge vores natur og gerne vil passe på den!

Teko Ultralight Mini Crew i løbesko.

100% tilfredshedgaranti - The Teko Promise

Teko er overbevist om deres sokkers værd og det samme er vi. Derfor giver vi dig pengene retur inden for 1 måned fra købsdatoen, hvis du ikke er 100% tilfreds med dine Teko strømper!

The Teko Promise

"Best socks ON the planet - best socks FOR the planet"

Teko går ekstremt højt op i bæredygtighed, og gør sit ypperste for at sætte så få fodspor på vores i forvejen udfordrede klode, som overhovedet muligt.

I produktionen bruger Teko økologisk merinould fra Sydamerika, lokalt dyrket merinould fra Nordamerika, genbrugt polyester lavet af plastikflasker og genbrugt polyamid fremstillet af gamle industrielle fiskenet. Der anvendes ingen allergener, kræftfremkaldende stoffer, tungmetaller eller formaldehyd farvestofferne. Alle produkter opfylder ØkoTex 100 certificeringen. Pappet, der bruges til indpakningen, er genanvendt og kan genanvendes.

Teko baserer deres produktion og kontofaciliteter på vedvarende energi og transporterer hellere råmaterialer og færdige produkter via både end via fly. Alle sokkerne er fremstillet i USA og Italien med udgangspunkt i det højeste miljø- og sociale standarder. Alle råvarer, undtagen merinoulden, som bruges, er indkøbt inden 300 km af fabrikkerne, hvilket minimerer energien, der bruges til at transportere materialerne til fabrikkerne.

3 gode strømper

Vi har valgt at tage 3 modeller ind i vores sortiment, der hver især gør sig godt til forskelligt brug.

Teko Merino Light Minicrew, pris kr. 130,-

Allround-strømpen for dig, der gerne vil have en løbestrømpe med uld i. Strømpen er fremstillet i en materialekombinationen SIN3RGI, der består af 36% merinould, 35% genbrugspolyester, 27% nylon og 2% elastan. En kombination, der giver dig fordelene fra begge materialer; de åndbare og antibakterielle egenskaber fra ulden og svedtransporten og slidstyrken fra polyesteren.

Strømpen har en tykkelse, der gør sig godt året rundt. Den er ikke for tyk til sommerbrug og ikke for tynd, hvis temperaturen sniger sig under frysepunkten. Med et skaft, der slutter lige over anklen. Alt i alt en meget komfortabel og alsidig løbestrømpe.

En ekstremt blød og lækker sok på foden. Den slutter til omkring svangen og midtfoden. Er ekstra forstærket og blød under trædepuderne i hælen og forfoden, hvor belastningen og slidet er størst. Y-konstruktion i hælen giver en tæt og fleksibel pasform, der ikke giver folder i hælkappen. Lettere materialekombination ved vristen giver en øget åndbarhed.

Teko Merino Light Minicrew Herre

Teko Merino Light Minicrew Dame

Teko Evapor8 Light Cushion 3/4 Unisex, pris kr. 120,-

Evapor8 er den ultimative løbesok, hvis du søger en sok, der er let, blød og luftig og som samtidig er bærddygtig ift. miljøet.

Sokken er lavet af 100% genbrugspolyester, der effektivt transportere fugten væk fra dine fødder, så de holdes tørre og kølige - også selvom det er rigtig varmt! Med en asymmetrisk, anatomisk pasform og svangstøtte design.

En ekstremt blød og lækker sok på foden. Den slutter til omkring svangen, midtfoden og op omkring anklen. Er ekstra forstærket og blød under trædepuderne i hæl og forfod, hvor belastningen og slidet er størst. Y-konstruktion i hælen giver en tæt og fleksibel pasform, der ikke giver folder i hælkappen. Lettere materialekombination ved vristen giver en øget åndbarhed.

Den grønne Firefly udgave er med refleksdetaljer bagpå for øget synlighed på de mørke løbeture.

Teko Evapor8 Light Cushion 3/4 Unisex firefly

Teko Evapor8 Light Cushion 3/4 Unisex white

Teko Merino Light Hiking Unisex, pris kr. 170,- 

Med et par Teko Merino Light Hiking på fødderne er du godt rustet til de køligere og fugtigere løbeture.

Sokkerne er fremstillet i en mellemkraftig uld-/polyesterkombination kalden SIN3RGI, der består af 36% merinould, 35% genbrugspolyester, 27% nylon og 2% elastan. En kombination, der giver dig fordelene fra begge materialer; de åndbare og antibakterielle egenskaber fra ulden og svedtransporten og slidstyrken fra polyesteren.

En ekstremt blød og lækker sok på foden. Den slutter til omkring svangen og midtfoden. Har ekstra forstærket og blød under trædepuderne i hæl og forfod, hvor belastningen og slidet er størst. Y-konstruktion i hælen giver en tæt og fleksibel pasform, der ikke giver folder i hælkappen. Lettere materialekombination ved vristen giver en øget åndbarhed.

Godt langt skaft, så man undgår det irriterende gab mellem tight og sok.

Teko Merino Light Hiking Unisex

Kig forbi én af butikkerne og se på de nye Teko strømper, køb et par og løb en tur med dem - du vil ikke fortryde det!

Teko på trailtur.