0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Find et godt træningsprogram

Et træningsprogram er en rigtig god ide, hvis du gerne vil ordentlig i gang med at løbe, uden at løbe ind i irriterende overbelastningsskader. I artiklen her finder du et godt træningsprogram og en guide til, hvordan du kommer i gang med at løbe og hvordan du også bliver klar til både en 1/2 maraton og en maraton.

Ambitioner om de længere distancer?

Som ny løber kræver det tålmodighed og mådehold, da motivationen mange gange er høj, så man kommer til at løbe alt for langt og alt for hurtigt, hvilket resulterer i dumme overbelastningsskader. Her er et godt træningsprogram helt afgørende for en god opstart.

Er du allerede godt i gang med at løbe, og har du ambitioner om fx halvmaraton eller maraton, så er det ligeså vigtigt at have en tilpas progression i træningen, så du hverken træner for lidt eller for meget.

Træningsprogrammerne du i øjeblikket finder her på siden (i bunden), er lavet til nybegyndere og let øvede løbere, med forskellige ambitioner. Fælles for dem alle er, at de er lavet til helt almindelige motionister, der gerne vil prøve kræfter med forskellige distancer.

Garvet løber? Der er træningsprogrammer på vej til dig

Er du garvet løber, og søger mere avancerede programmer, der gør dig i stand til at løbe en personlig rekord hjem på maraton? Så skal du væbne dig med tålmodighed - vi er i gang med at lave programmer til dig...

Lyt til kroppen

Det skal bemærkes at programmerne er vejledende og generelle. Husk derfor altid, at tage udgangspunkt i dig selv og din egne ambitioner og formåen. Lyt efter kroppens signaler.

Det er meget vigtigt, at den forklarende tekst i programmerne læses grundigt inden opstart.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål. 

God træning!

Kom i gang

​5km

10km

Halvmaraton

Maraton

Relevante guides for dig