0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Salomon Trail 20 - en enkel og praktisk løberygsæk

Salomon Trail 20 er den super komfortable og fleksible løberygsæk, der ekstremt alsidig og kan bruges til blandt andet pendlerløb til og fra arbejde samt en lang række andre sports- og hverdagsaktiviteter. Læs med og bliv klogere på den lækre løberygsæk fra Salomon.

En god løberygsæk skal være enkel og alsidig i brug. Den skal kunne rumme det mest nødvendige til en løbetur til og fra arbejde, og gøre det på en måde, så det er komfortabelt. Dét kan Salomon Trail 20, hvorfor den har været en foretrukken model i LØBEREN gennem mange år.

Se en præsentation af Salomon Trail 20 her:

Rygsækken har en samlet pakvolumen på 20 liter, fordelt på 16L i det store hovedrum, og de sidste 4 liter er fordelt rundt i lommerne. Dette er nok til at rumme det mest nødvendige til at klare en tur til arbejdet, hvor du skulle kunne have lidt tøj, sko eller måske en laptop med på ryggen.

Komfortabel og justerbar pasform

Mange kender sikkert fornemmelsen efter at have rygsæk på, på en varm dag, og blot mærke, hvordan man er blevet helt våd på ryggen, lige der hvor rygsækken sad. Dette problem har Salomon løst gennem deres Airvent Agility system, som sikrer en høj grad af åndbarhed i rygpanelet, så du kan forblive tør på ryggen under hele løbeturen.

Rygsækken er lavet i ONESIZE størrelse, og med gode muligheder for at rygsækken kan tilpasses den individuelle person. Dette gøres ved hjælp af et spænde over brystet om om hofterne, som kan flyttes op og ned, afhængig af ens anatomi.

Derudover er det vigtigt, at rygsækken sidder fast, så den ikke hopper. Dette gøres nemmest ved at stramme skulder stropperne ind og spænde hoftebæltet.

Rygsækken kan spændes ind, hvis du ikke har så meget i den, så indholdet holdes på plads i rygsækken og så vægten kommer ind til kroppen, så tyngdepunktet ikke kommer for langt bagud. Derved undgår man, at rygsækken hopper, og danser rundt på ryggen.

Gennemtænkte opbevaringsløsninger

Du kan snildt tage din laptop med på turen til arbejde, idet der er fint plads til en 13".

Rygsækken har to store fleksible meshlommer på siderne, som er lette at nå, også under løbeturen, således at du ikke skal have den af, for at benytte dem.

Medbring en væskeblære på helt op til 2 liter. Derved kan du selv medbringe væske på den lange tur, så du slipper for at skulle planlægge din tur efter, hvor vandposterne er.

Monteringen er nem og systemet virker effektivt.

Du behøver ikke at være bange for, at dine egendele bliver våde. Tasken er nemlig lavet i et materiale, som er vandafvisende. Du skal dog være opmærksom på, at sygninger og lynlåse ikke er vandafvisende. Så regner det, så pak dine pakkenelliker i en pose.

Enkel i brug

Rygsækken er rigtig nem at betjene og bruge. Både i indstilling og justering af den men også under løb. Bæltet er udstyret med to meshlommer. Den ene med lynlås og den anden er åben, men tæt, så ting er nemme at få fat i uden at de falder ud.

Pendlerløb

Hvis du søger en rygsæk, som skal bruges til at løbe til og fra arbejde, bør du kigge efter en rygsæk, som har følgende egenskaber:

  • Plads nok til de ting, du skal have med. 12-20 liter plejer at være nok.
  • Flere rum, så du kan organisere dine ting og så tingene bliver holdt på plads.
  • Hofte- og brystspænde, der fordeler vægten og holder rygsækken fast.
  • Ventileret ryg, så der kan cirkulere luft ved ryggen.
  • Tilgængelige lommer til mobil og pung.
  • God, tætsiddende pasform og lav vægt

Læs mere her om, hvordan du vælger en god rygsæk i vores rygsækguide og læs her hvordan du kommer i gang med pendlerløb.

Fakta:

  • Vægt: 382 g
  • Størrelse: onesize
  • Dimensioner: 48 x 24 x 15 cm
  • Pris: Kr. 550,-

Vil du vide mere?

Tøv ikke med at kigge forbi din nærmeste butik og se og prøv tasken på, vi står klar til at hjælpe med at finde den rigtige løberygsæk til dig.

Du kan også finde den lige her og bestille den direkte hjem til dig selv!

Vind en Salomon Trail 20

Vind en Salomon Trail 20 løberygsæk i vores Facebook-konkurrence og du er klar til, at gøre transporttid til træningstid - deltag her. Vinderen udtrækkes d. 24/11.