0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Salomon Trail Academy invtiterer på store løbeoplevelser

Salomon har i flere år arrangeret Salomon Trail Tour med det formål at få de danske løbere væk fra asfalten og ind i skoven. Den mission er til fulde lykkes. Derfor bliver Salomon Trail Tour nu til Salomon Trail Academy. Målet er nu, at inspirere og forbedre løbeoplevelsen gennem en række spændende foredrag og workshops om trailløb.

Salomon Trail Academy inviterer derfor til en række events og aktiviteter, der foregår både øst og vest for Storebælt.

Foredrag med Emelie Forsberg d. 28. april 2016

Det hele løbes i gang af en verdens bedste kvindelige trailløbere, svenske Emelie Forsberg (født 1986).

Emelie fortæller den 28. april 2016 i København om hendes tilgang til trailløb, og løb som en oplevelse. Endvidere vil der være en Q&A session, mulighed for at smage Emilies berømte ”kanelböller”, samt prøve forskellige spændende og sjove træningsaktiviteter.  

Emelie har vundet en imponerende mængde trailløb, herunder forskellige EM og VM titler, og så har hun blandt andet den kvindelige rekord for hurtigste tid til toppen af Mont Blanc (8t 10m). Derudover er Emelie kendt for sit gode humør og brede smil. Noget, der passer rigtig godt til Salomon Trail Academys motto; ’It’s all about the Smiles’.

Tilmeldingen til alle events foregår via Sportstiming.

Her kan du også tilmelde sig de andre af Salomons Trail Academys aktiviteter. Hver aktivitet koster DKK 79, mens det koster DKK 199 at deltage i alle aktiviteterne. De finder sted både i Jylland og på Sjælland.

Trailløb i Dyrehaven med Salomon

Salomon Trail Academys andre aktiviteter frem til sommer 2016

Vælg de rigtige trailsko - Jylland d. 25. april og Sjælland d. 4. maj
Som deltager i denne aktivitet får du mulighed for at prøve en række forskellige trailsko. Hvilke sko passer til hvilket underlag, og hvilke sko passer til dig? Instruktørerne guider dig igennem ”skoven” af sko, og på en tur igennem forskelligt terræn.

Styrketræning for trailløbere - Jylland d. 11. maj og Sjælland d. 18. maj
Styrketræning er afgørende for dit løb. Både i forhold til din præstation, men også for at du undgår skader. Vi gennemgår i fællesskab en række sjove og udfordrende øvelser, som sammensættes til et ugentligt træningsprogram. Programmet er designet, så det nemt kan kombineres med dine løbeture.

Udstyr til trailløb - Jylland d. 25. maj og Sjælland d. 1. juni
Salomon byder indenfor i deres showroom, og her får du som deltager en grundig introduktion til forskelligt udstyr inden for trailløb. Fra inderst til yderest, samt et kig på det nyeste nye.

Sportsernæring til trailløb og trailoplevelser - Jylland d. 25. maj og Sjælland d. 15. juni
Hvordan kan du optimere dine forudsætninger for gode præstationer og oplevelser gennem kosten? Og hvad og hvornår skal du spise og drikke?

Der bliver gennemgået de centrale ernæringsmæssige anbefalinger i forhold til træning og konkurrence, og omsætter teorien til praktisk anvendelig viden. Målet er, at du som deltager får et klart billede af sammenhængen mellem din ernæring og din præstation – uanset dit niveau.

Det er Salomon Danmark og Whiteout Adventures, som står bag Salomon Trail Academy.

Trailløb i Dyrehaven med Salomon

Vi elsker trailløb

Hos LØBEREN er vi rigtig glade for trailløb. Det er ude i naturen, at vi gang på gang finder ind til løbeglæden i sin reneste og mest koncentrerede form. Det er her vi for alvor glemmer alt om dagligdagens udfordringer, kan trække vejret dybt ind og bare nyde, at vi rent faktisk er i stand til at løbe! Faktisk er vi så begejstret at vi har skrevet en længere række af guides til, hvordan du kommer i gang med trailløb. Dem finder du her:

Trailløb i Dyrehaven med Salomon

Introture til trailløb

Vi har arrangeret en række trailløbeture fra alle vores butikker, hvor du kan komme og prøve trailløb af og teste et par trailsko. Find en introtur nær dig her.