0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Trailweekend på feriecenter Landal Seawest

Familieweekend d. 16.-18. marts på Landal Seawest med indbygget trailløbeteknik og guidede løbeture

I samarbejde med Landal og en af Danmarks mest erfarne trailinstruktører, Henrik Jørgensen fra Ud af Komfortzonen, kan hele familien komme på en sjov og aktiv weekend på Landal Seawest i weekenden d. 16. - 18. marts. Her får du og familien en hyggelig weekend, samtidig med at du bliver mere sikker og hurtigere til at bevæge dig på de små stier i danske skove.

Hos Landal Seawest finder du et hav af sjove aktiviteter og faciliteter for hele familien - bl.a. tropisk badeland, legeland, bowling, wellness og meget mere. Alt dette kombinerer vi med noget af Danmarks smukkeste løbeterræn i Blåbjerg og Nymindegab plantage, hvor du i samarbejde med LØBEREN og Henrik fra "Ud af Komfortzonen" bliver ført sikkert igennem trailløbets forskellige teknikker og bliver udfordret på hvilket terræn, du troede, du kunne løbe i.
 
Du og familien bliver indkvarteret i jeres eget feriehus og har adgang til Landal Seawests mange skønne faciliteter.

Løbeturene er lagt, så de kører parallelt med aktivitetsprogrammet på Landal Seawest. Så kan hele familien være aktiv forskellige steder på samme tid, men har også tid til f.eks. at gå fælles i badeland mellem aktiviteterne.

Henrik, som står for trailinstruktionen, har været med til at sammensætte dette program.

Program

FREDAG

  • Fra kl. 15: Ankomst og indkvartering i eget hus(max. 4 pers. pr. hus)
  • Kl. 20-21: Løbetur med pandelampe - mulighed for at låne en pandelampe

LØRDAG

  • Kl. 6.45-7.30: Morgenjog for de friske
  • Kl. 9.30-11.30: Trailteknik - Du lærer hvor du skal sætte fødderne, hvordan du skal bruge overkroppen og hvilken linje i terrænet du skal vælge for at kunne bevæge dig så frit som muligt. Vi løber i alt ca. 5-7 km, men er aldrig mere end 1 km fra hvor vi parkerer bilerne. Der vil blive øvet teknik på en kort runde, så du selv kan være med til at bestemme, hvor meget gas du vil give. Denne tur er tilpasset så hele familien kan komme med i skoven og være med til at øve teknik, give den gas og have det sjovt med løb.
  • Kl. 14.30-16.00: Løbetur med indlagte teknikudfordringer. Vi løber en sammenhængende tur, hvor vi undervejs taler om teknik på udvalgte passager. Vi kommer til at løbe ca. 8-12 km i alt. Vi splitter os op i mindre grupper undervejs, så tempoet kan tilpasses flere niveauer.

SØNDAG

  • Kl. 6.45-7.30: Morgenjog for de friske
  • Kl. 9.30-11.30: Løbetur hvor vi forlader stierne. En oplevelsestur hvor du kommer steder hen du ikke troede du kunne løbe. Vi løber ca. 10-15 km i alt. Vi splitter os op i mindre grupper undervejs, så tempoet kan tilpasses flere niveauer.
  • Kl. 13: Udtjek og afrejse (Landal Seawests aktiviteter og faciliteter kan også benyttes efter udtjek)

Pris:

Hus til max 4 pers.  d. 16.-18. marts 2018 (3 dage/2nætter) : KUN Kr. 1.495,- pr. hus*

*Prisen er inklusiv feriebolig, løbeteknikinstruktion, guide på løbeturene, adgang til badeland, sportshal og børneaktiviteter og eksklusiv booking gebyr, obligatorisk linned og forbrug.

Bookning

Direkte hos Landal via dette link. Trailweekend på Landal Seawest