0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Run Happy i Brooks Transcend 4

Transcend 4 hedder flagskibet fra Brooks, der er indbegrebet af det, som Brooks kalder 'Run Happy'!

Transcend 4 er en top støddæmpet mængdetræningssko, til løberen der har behov for støtte af fodafviklingen. Transcend 4 er neutralt opbygget men stabiliseret omkring midtfoden – både på inder- og yderside, for at give en kontrolleret og dynamisk afvikling med en god support.

Se en præsentation af Brooks Transcend 4 her:

Run Signature

Transcend 4 er resultatet af et omfattende studie, som Brooks har brugt flere år på at lave. Studiet hedder Run Signature og handler om dig og hvordan du løber. Studiet har analyseret tusinder af løberes løbestil for at finde ud af, hvordan vi hver især løber og hvordan man kan designe en sko, der tager hensyn til vores individuelle forskelle.

Studiet viser, at alle løbere har deres helt egen unikke løbestil, og dette skal skoene tage højde for.

Brooks tager med Transcend 4 udgangspunkt i dig som løber, og ikke i skoene. Skoene skal matche dit behov for stabilitet og støtte, samt matche den måde du løber på.

Skoene skal tilpasse sig løberen, ikke omvendt!

Skovalget skal bestemmes ud fra dit behov for stabilitet og stødabsorbering - men i højeste grad også den oplevelse du som løber ønsker. Skal det være let og responsivt? Skal det være naturligt og kontant? Eller skal det være blødt og stabilt? Transcend 4 ligger i den sidste kategori, som ligger i Brooks' Cushion-kategori, hvor fokus er på komfort og god støddæmpning, så du får en blød og "flydende" løbeoplevelse.

Blød, "flydende" fornemmelse

Støddæmpningen i Transcend 4 hedder Super DNA, og er en opdateret version af den fuldt nedbrydelige BioMogo mellemsål, der tilpasser sig din vægt, skridtlængde og løbehastighed. Jo tungere du er, og jo hurtigere du løber, jo fastere vil støddæmpningen fornemmes.

Støddæmpningsmaterialet er blevet 20% mere støddæmpende i forhold til den tidligere udgave af BioMogo, og løber i hele sålens længde.

Fleksibel overdel

Luksuriøs overdel med den meget åndbare 3D Fit Print teknologi, som giver en meget let konstruktion, der stadig giver stabilitet og samtidig god fleksibilitet i overdelen.

Herre

Dame

Fakta

  • Stabilitet: Neutral / Let overpronation
  • Drop: 8 mm (31 mm hæl - 23 mm forfod)
  • Vægt: 306g (US 9 herre) /  280g (US 8 dame)
  • Overdel: 3D Fit Print
  • Sål: Super DNA
  • Pris: Kr. 1.500,-

Find den her på loberen.dk

Er du blevet nysgerrig på, om Transcend 4 er skoen for dig? Så kig forbi en af vores butikker og prøv den på!