0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Triumph ISO3 - en favorit forfines

Er du til komfort og luksus, så bør du se nærmere på Triumph ISO3. Vi ser her nærmere på, hvorfor at netop denne sko henrykker løber efter løber!

Se en videopræsentation af Triumph ISO 3 her:

En favorit fintunes

Mange løbere var begejstrede for Saucony Triumph ISO2 pga. dens bløde og eftergivende støddæmpning og gode pasform. Triumph ISO3 er blevet fintunet på en række små punkter, der umiddelbart vil synes ubetydelige, men prøver du først skoen på, så vil du 100% forstå, hvad de følgende opdateringer betyder.

Teknologierne i overdelen på Triumph ISO3 er de samme som i Triumph ISO2, eller det vil sige, de hedder det samme.

Triumph ISO3 er blevet udstyret med en ny mesh, der er mere smidig og fleksibel, og som er strikket med forstærkninger på strategiske steder, så Saucony har kunne fjerne Flexfilmen. Desuden er ISOFIT-systemet opdateret, så de to yderste "fingre" er mere integreret i overdelen, hvilket resulterer i et fastere greb om forfoden. Det gør, at skoen føles en smule smallere og knap så rummelig i pasformen.

Om det er noget du vil kunne lide må komme an på en prøve, men erfaringsmæssigt passer den nye pasform flere skandinaviske løbefødder. Den nye pasform gør, at skoen føles knap så voldsom på foden og mere som en lettere træningssko - både i vægt og pasform.

EVERUN støddæmpning

Èn af hemmelighederne bag Triumph ISO2's store succes var støddæmpningsmaterialet EVERUN. EVERUN er et meget livligt og responsivt materiale, der er placeret som en 4mm topsål, ovenpå mellemsålen og lige under indlægssålen. Det giver en blødere landing på hælen, fordeler belastningen bedre ud igennem skoen og reducerer trykket på forfoden.

I Triumph ISO3 er konstruktionen den samme med en PWRGRID+ mellemsål og en EVERUN topsål. Men Triumph ISO3 har fået markant mere støddæmpning i form af en "hælkop" lavet i EVERUN. Det giver en anden fornemmelse af støddæmpningen ... Fornemmelsen er en tand fastere og mere responsiv. Lidt a la i den lettere træningssko Kinvara (hvis den fornemmelse skulle sig dig noget ...) - bare meget mere støddæmpet.  Den lidt fastere fornemmelse gør, at Triumph ISO3 i højere grad inviterer til lidt fart og tempo, samtidig med, at den brillierer som træningsmakker til masser af kilometer på hårdt underlag.

Brugen af EVERUN giver et "energy return" der er hele 83%, hvor den er 75% fra en traditionel EVA mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb.

Læs mere om EVERUN her.

En ydersål der gør en forskel

Ydersålen er mange gange en overset men meget vigtig detalje på en løbesko. Udformingen på ydersål er i høj grad med til at bestemme, hvor fleksibel og blød en løbesko er at løbe i, hvor stabil den er på underlaget, og hvor godt den står fast. 3 uhyre vigtige parametre.

Triumph ISO3 er med en TRI-FLEX ydersål, der har en masse tværgående flexzoner i ydersålen, der bidrager til en blød og fleksibel afvikling. Samtidig fordeler den belastningen fra landingen frem igennem skoen, så fornemmelsen bliver smidig og uhindret. Materialet er temmelig blødt, men slidstærkt, og med en udformning der gør, at skoen står temmelig godt fast på glatte og våde overflader.

Hvem vil have glæde af en Triumph ISO 3?

Triumph ISO3 er en træningssko fra øverste hylde! En sko, man snører på foden, når man ønsker en super komfortabel løbeoplevelse i roligt tempo, hvor den ene kilometer bare afløser den anden, uden at man bemærker hverken sko eller belastningen på kroppen - det "glider" bare afsted. Samtidig er skoen ikke helt ueffen, hvis du af og til sætter lidt fart på. Her bliver Triumph ISO3 ikke for blød og "flydende", men giver en god fornemmelse af underlaget, en hurtig afviling og en solid støddæmpning.

Triumph ISO3 er tiltænkt den neutrale løber. Altså løbere, der ikke overpronerer, men som har en stabil og neutral fodafvikling. Om du har en neutral fodafvikling er noget vi kan test på vores løbebånd - så kig forbi til en snak og en prøvetur - book en tid her.

Herre

Dame

Video

Se en videopræsentation af Triumph ISO 3 her:

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 298g i herre / 261g i dame
  • Sål: PWRGRID+ mellemsål med 4mm EVERUN topsål
  • Overdel: ISOFIT
  • Pris: 1.600kr.

Find den her på loberen.dk