0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas Ultra Boost er landet

100% Boost - så simpel er oprskiften bag adidas' nye supersko: Ultra Boost. Den er nu at finde ude i butikkerne!

"The greatest runningshoe ever" - det er hvad adidas kalder deres nye Ultra Boost.

Ultra Boost er skoen, som adidas' skoudviklere har drømt om at kunne lave lige siden begyndelsen, da de opdagede mulighederne og fordelene med støddæmpningsmaterialet Boost. De drømte om, at lave en løbesko med en mellemsål, der udelukkende bestod af Boost-materialet ... Det er lykkes nu med Ultra Boost, som har en mellemsål lavet af 100% Boost.

Se en præsentation af skoen i videoen her:

 

Hemmeligheden bag Boost

Vi har i de sidste 40-50 år løbet i sko med såkaldte EVA-mellemsåler (Ethyl Vinyl Acetat), som er et let og støddæmpende materiale. Boost-mellemsålen er lavet af TPU (Termoplastisk Polyurethanelastomer), der er et plastisk materiale, som man førhen har brugt til at afstive mellemsålerne med. Adidas er lykkedes med at "puste" det her materiale op til en masse små plast-bobler, der hver især har en høj slidstyrke samt en eminent fjedrende og støddæmpende effekt.

Mellemsålen er så sammensat af en masse af disse små plast-bobler, der tilsammen giver et utrolig spændstigt materiale, der til forveksling kan ligne flamingo.

adidas ultra boost.

Adidas har brugt Boost-materialet i små 2 år, men er først nu lykkedes med, at lave en løbesko med en mellemsål, der udelukkende består af Boost. Adidas har i de foregående og nuværende Boost-modeller af Adistar, Sequence, Energy, Glide, Boston og Adios måtte bruge noget EVA for at kontrollere det noget levende Boost-materiale.

Se forskellen mellem en almindelig EVA-mellemsål og Boost mellemsålen i nedenstående video:

 

Boost i praksis

Spørger du løberne, der de sidste to år har prøvet kræfter med Boost, er svaret ret klart: Boost har en markant anderledes fornemmelse i forhold til andre støddæmpningsmaterialer, det er bløder og mere fjedrende og har en forbløffende god holdbarhed.

Hæklet overdel med handskeagtig pasform

Primeknit overdelen, der mest af alt minder om en hæklet overdel, giver en eminent lækker pasform, der nærmest smyger sig om foden. Ingen generende paneler. Ingen syninger. Intet, der kan ødelægge løbeturen!

Kombineret med en let plastikhælkappe og tre stabiliserende striber omkring midtfoden får du en ret lækker sko med et fedt futuristisk look, der vil glæde dig og dine fødder på træningsturene.

adidas ultra boost.

Blød mængdetræner

Ultra Boost er en neutralt opbygget sko, der er beregnet til almindelig mængdetræning på hårde underlag.

Du finder Ultra Boost ude i butikkerne nu og her på loberen.dk.