0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

"Say hey" til SAYSKY - nyt cool løbebrand

SAYSKY er vores nyeste skud på stammen indenfor løbetøj. SAYSKY er til den modebevidste løber, der ikke vil gå på kompromis med funktionalitet og pasform!

SAYSKY er til løberen, der tør skille sig ud med statements på tøjet, nye spændende farver og et skønt tvist, hvor man kan være heldig at finde bl.a. blomsterprints til mænd.

SAYSKY halter ikke efter på kvaliteten men udemærker sig ved både at have et fedt street look og samtidig være i lækker kvalitet. 

SAYSKY som nichebrand og deres 'Share Greatness' statement falder så godt i hak med LØBERENs passion for løb og vi glæder os til at præsentere SAYSKY for dig om det er online eller i butikkerne i Aarhus, Esbjerg, Vejle, Roskilde, Lyngby og Hillerød. 

Bestil fra første drop af SAYSKY forår 2018 her: SAYSKY SS2018

Husk at vi står klar i butikkerne til at vejlede og hjælpe med den rette påklædning i det dejlige danske forårsvejr ;-) Du kan også bestille online til afhentning i en butik - det koster 0,-

Saysky

Manden bag SAYSKY er Lars C. Pedersen. Passioneret sportsudøver og vild med bl.a. løb, triathlon og windsurfing.  Lars tog i 2013 springet fra møbeldesigner og ind i sportsbranchen hvor han startede SAYSKY.  Lars mente at der manglede et løbebrand der forstod at kombinere lækker kvalitet med et mere street look. Han er manden bag design, materialervalg og besøger selv flere gange årligt fabrikkerne i østen. Siden da er mærket vokset stille og roligt i europa og er på få år blevet godt etableret i de specialiserede løbebutikker.