0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Verdens bedste undertrøje

... og det er ikke bare noget, vi synes! Crafts nye Active Extreme 2.0 undertrøje har rent faktisk fået tildelt den anerkendte ISPO Award i kategorien Base Layer!

Begejstret ISPO jury

Således skrev juryen om det fantastiske produkt.:
"This new baselayer is very lightweight and thin, has a cool feel, but it also offers great insulation when it's cold outside during the workout. The new knitting pattern creates a beautiful look. And what's best: If you are into endurance sports, you can really rely on its moisture management!"

Vi istemmer os roserne, og anbefaler specielt undertrøjen til den kommende, køligere årstid, hvor den fungerer perfekt som inderste lag under en T-shirt, vest eller jakke afhænging af temperaturen. Undertrøjen er super alsidig og kan bruges til alt sport, hvor du har et højt aktivitetsniveau og derfor behov for en god svedtransport og uhindret bevægelighed.

Et stærkt produkt fintunes!

Verdens mest avancerede undertrøje forbedres i denne version 2.0 for at give dig en lettere og lækrere fornemmelse. Active Extreme 2.0 er fremstillet af et ekstremt elastisk materiale, der er syet i kanaler af to polyester-fibre. Inderst mod huden er en propelformet CoolMax Air fiber, som har en kølende og svedtransporterende effekt. Uden på denne er en hulfiber, som isolerer og transporterer fugten videre ud, så den kan fordampe.

Materialet vejer 100g/m2, hvilket gør version 2.0 30g/m2 lettere end den gamle version.

Active Extreme 2.0 er med et ergonomisk fit og åndbare mesh-paneler, der sikrer en god bevægelsesfrihed og perfekt ventilation.

Find undertrøjen i LØBEREN

Vi har undertrøjen i alle butikkerne og her på loberen.dk:

Craft Active Extreme Crewneck 2.0 Herre - T-shirt - sort, pris kr. 350,-

Craft Active Extreme Crewneck 2.0 Herre - sort, pris kr. 400,-

Craft Active Extreme Crewneck 2.0 Herre - hvid, pris kr. 400,-

Craft Active Extreme Crewneck Dame, pris kr. 400,-