0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

New Balance Fresh Foam Vongo

Fresh Foam Vongo fuldender Fresh Foam-serien, som den stabile træningssko til den overpronerende løber.

Fresh Foam-kollektionen har fået et enormt momentum kloden rundt med bla. 1080 v6 som én af de mere markant sko i kollektionen. Men der har manglet en stabil model til den overpronerende - den er her nu og hedder Fresh Foam Vongo.

New Balance Fresh Foam Vongo Herre, pris kr. 1.400,-

New Balance Fresh Foam Vongo Reflective Herre, pris kr. 1.400,-

New Balance Fresh Foam Dame, pris kr. 1.400,-

New Balance Fresh Foam Vongo Refleks Dame, pris kr. 1.400,-

Se en præsentation af New Balance Fresh Foam Vongo Reflective


Foksus på stabilitet og en blød, smidig fornemmelse

Vongo er nøje designet til løberen, der ikke ønsker at give afkald på støddæmpnningsfornemmelsen fra Fresh Foam, men som behøver en højere grad af stabilitet. Fresh Foam Vongo bibeholder den bløde og smidige fornemmelse under foden men på en helt ny og unik måde for stabilitetskategorien.

Som andre sko i Fresh Foam-kollektionen er Fresh Foam Vongo lavet med en mellemsål i ét stykke. Derved har New Balance bevæget sig væk fra den mere traditionelle måde at gøre en løbesko stabil på, hvor man historisk set har gjort stor brug af såkaldte "kiler" (faste materialer) på indersiden af skoene, samtidig med at man gjorde materialerne på ydersiden markant blødere.

Designerne fra New Balance Innovation Studio og Sports Research Laboratory har måtte arbejde tæt sammen for at udtænke, hvordan man kunne lave en meget stabil Fresh Foam-løbesko. Resultatet er en løbesko med 4mm drop (forskel i højden mellem hæl og forfod) mellemsål, hvor den indvendige side af skoen er 2 mm højere end den udvendige, således at foden gradvist bliver mødt af mere materiale på indersiden, hvor hexagonerne i sålen er udformet i et konvekst design, så de ikke kollapser så let (læs mere om Fresh Foams design her). Ydersålen er derudover designet i to forskellige hårdheder med en kanal op igennem sålen fra hælen til midtfoden, for meget nøjagtigt og smidigt at kunne styre pronationsbevægelsen.

Refleks-udgave til den mørke tid

Fresh Foam Vongo fås også en i udgave med ekstra mange reflekser i overdelen og på snørebåndene, så du bliver set, når det er mørk.

Refleks-udgaven er også med en tættere overdel, der bedre holder vind og vejr ude.

Find Fresh Foam Vongo Refleks finder du her: HERRE og DAME

Resultatet er en meget stabil og samtidig fleksibel løbesko med en blød støddæmpning, der i høj grad vil tilgodese løbere med en moderat til kraftig overpronations-bevægelse.

Designet ud fra 'big data'

Vongos udformning er designet  ud fra løbetests af hundredevis af løbere i New Balances laboratier, hvor man har fokus på følgende fire faktorer, der er afgørende for udformningen af en løbesko:

  • fodens tryk i skoen,
  • de kræfter der påvirker sko og fødder,
  • stress på underbenet og
  • kortlægning af varme og tryk i skoen.

Disse data er blevet brugt til at skabe et 3D print af, hvordan sålen skulle se ud for at imødekomme løbernes karakteristika. Læs mere om, hvordan Fresh Foam bliver udviklet her.

Prøv Vongo

Kig forbi én af butikkerne og prøv om Vongo ikke kunne være din nye følgesvend på løbeturene.

Husk, at når du prøver Fresh Foam Vongo, vil den føles mærkelig og ustabil at stå i. Derfor er det vigtigt, at du prøver at løbe i skoen på løbeåndet, så du kan mærke, hvordan skoen rigtig skal føles.

Fakta

  • Pris: 1.400kr.
  • Stabilitet: overpronation
  • Sål: Fresh Foam
  • Vægt: 284 i herre og 249g i dame
  • Drop: 4mm

Links