0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Craft PRO Endur Distance: Velkommen i vores sortiment

I lang tid har du i alle vores butikker fundet et hav af fede produkter fra CRAFT. Et brand, der er kendt for sin ekstremt høje kvalitet i alt, hvad de foretager sig. Derfor er vi glade for nu at udvide vores CRAFT-sortiment med sko også. I første omgang siger vi velkommen til den neutrale mængdetræningssko PRO Endur Distance, som du kan finde i vores butik i Lyngby og online. Det er kun første skridt, og snart udvider vi sortimentet yderligere med flere sko i flere butikker.

PRO Endur Distance er den første i vores sortiment, som vi glade for at introducere. En vaskeægte mængdetræningssko til løbere, der foretrækker en neutral model med en responsiv stødabsorbering. Mellemsålen består nemlig af let, blødt og responsivt skum, der er designet til at give løberen en følelse af energireturnering.

Overdelen er en mesh-overdel designet til at lade din fod ånde og transportere fugten væk. Overdelen giver god komfort hele vejen rundt om foden, og den er designet i let materiale for at holde vægten så langt nede som muligt.

Hvad siger vores testløbere?

Vi har selvfølgelig haft en række erfarne medarbejdere til at teste skoene og her et udpluk af, hvad de har at sige om at løbe i skoene.

Pro Endur er en fremragende træningssko til de fleste ture. Jeg har mest løbet på asfalt og faste underlag, og man får en fed, responsiv og ikke mindst komfortabel fornemmelse i den. Overdelen er let og ved første fornemmelse er den lidt stiv i det, men det er ikke noget, jeg mærker, når jeg løber. Hvis man søger en træningssko til almindelige hverdagsture i roligt tempo og en, man også kan løbe lidt tempo i, er den et godt bud!” Andreas, Løberen Lyngby.

Det er en dejlig let sko at få på fødderne, og den føles let at løbe i. Skoene sidder godt på mine fødder, og der er masser af snørebånd at gøre godt med. Overdelen kan føles lidt tynd, men det virker fint. Craft Pro Endur Distance er en god mængdetræningssko til en fin pris” Leon, Løberen Lyngby.

"Skoen føles bare rigtig god. Mellemsålen er god og responsiv, og jeg får bare lyst til at løbe lidt ekstra i den hver gang, jeg har den på. Overdelen er fast og sidder godt på foden - og så skader det heller ikke, at den er rigtig pæn og fås i en del forskellige farvekombinationer. Overordnet set kan jeg klart anbefale den som en solid mængdetræner i rotatione." Rasmus, Løberen Lyngby.

"Det er bare en god sko!" Kasper, Løberen Lyngby.

Fakta

  • Ergonomisk formet meshIoverdel
  • Px FoamTM mellemsål for optimal respons og lav vægt
  • Ergonomisk formet mellemsål for reduceret vægt og høj komfort
  • Indlæg af avanceret gummi i ydersålen giver effektivt greb på asfalt, god stabilitet og lav vægt
  • Vægt: US8, 238 gram
  • Samlet såltykkelse hæl/front 36/28 mm
  • Drop: 8 mm