0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

For firmaer og klubber

LØBEREN er ikke bare 7 butikker. Vi tilbyder også en række unikke oplevelser og tjenester for din virksomhed eller din løbeklub.  

Få besøg i din virksomhed 

Er I en større gruppe af løbeinteresserede på arbejdspladsen, stiller vi meget gerne op med løbebånd, videoudstyr og masser af løbeudstyr, så vi kan give dig den samme kompetente vejledning, som du får i butikkerne, bare lige præcis hvor du ønsker det, om det så er på arbejdspladsen eller i klubben.

På besøg hos Dansk Industri i København.

Foredrag og workshops 

Bliv inspireret med foredrag og workshops. Vi kan arrangere en lang række af motiverende løbetræninger med fokus på fx trailløb, styrketræning, intervaltræning, orienteringsløb osv. 

Vi kan arrangere inspirerende foredrag gennem vores store netværk af foredragsholdere og eksperter inden for træning, kost og skadeforebyggelse. 

Mulighederne er mange og vi er klar til at tage en snak med dig om, hvad der kunne være interessant for dig og din klub/firma.

Få rabat

Saml 15-20 af dine klubkammerater eller kollegaer, så arrangerer vi en hyggelig aften i én af vores butikker. Her vil I, ud over at kunne nyde godt af den sædvanlige specialiserede vejledning, kunne glæde jer over nogle gode rabatter.

Løbetøj med logotryk

Vi har siden 1996 leveret flot og funktionelt løbetøj til en lang række af firmaer og klubber i Danmark. Ønsker I logo på tøjet klarer vi selvfølgelig det. Vi har et tæt samarbejde med trykkerier og broderingsfirmaer, som er specialister i tryk og brodering på løbetøj. 

Kontakt

Kontakt os for en snak om mulighederne og et godt tilbud:

Hillerød
Morten Heiner
Telefon: 48 22 41 48
E-mail morten@loberen.dk

København
Kasper Hansen
Telefon: 53 77 41 48
E-mail: kasper@loberen.dk

Lyngby
Kasper Hansen
Telefon: 45 93 18 16
E-mail: lyngby@loberen.dk

Roskilde
Kasper Hansen
Telefon: 46 35 41 48
E-mail: 
kasper@loberen.dk

Vejle
Steen Christensen
Telefon: 75 72 09 00
E-mail: steen@loberen.dk

Aalborg
Leif Nielsen
Telefon: 98 16 41 48
E-mail: leif@loberen.dk

Aarhus
Henrik Hinge
Telefon: 86 12 41 48
E-mail henrik@loberen.dk

 

Måske du leder efter: