0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Om LØBEREN

Hvis du er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om du nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om du er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

Vi er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Vi har butikker syv steder i landet i:

LØBEREN - Alt inden for løb

Siden 1996 har vi specialiseret os i at sælge løbeudstyr, der passer præcis dig som løber og dine behov. Som løbere er vi nemlig ikke ens. Hverken når det gælder vores træning, målsætninger, forudsætninger og vores anatomi. Det betyder, at det udstyr, der passer perfekt til en type løber, ikke nødvendigvis er det rigtige for dig.

Når du besøger vores butikker for at handle løbesko, tager vores vejledning udgangspunkt i vores løbetest. Før vi går i gang, tager vi dialog med dig, hvor vi lærer dig og dine behov at kende. Her taler vi om en række forskellige elementer i din træning. Det inkluderer både det udstyr, du bruger, din nuværende løbetræning, dine ambitioner og dine behov.

Efter vores indledende samtale tester vi dig på vores løbebånd. Det gør vi ved, at du løber kort tid på løbebånd, hvor vi filmer din landing og din fodafvikling, så vi kan analysere din løbestil. Helt specifikt kigger vi blandt andet, hvorvidt du falder indad (overpronation), eller om du løber helt neutralt (ingen overpronation). Vi analyserer også, hvor du lander på foden, og hvordan dit bevægelsesmønster er, når du løber. Alt sammen er en forudsætning for at vide, hvilken type løbesko vi skal gå efter.

Efter analysen præsenterer vi dig for forskellige typer af sko, som du også får lov til at teste på båndet. Her er din egen fornemmelse og følelse i de pågældende løbesko vigtig, og du har rig mulighed for at stille spørgsmål til os, så du kan blive klogere på dit nye fodtøj. Vi taler i denne fase om, hvordan det føles at have skoen på, og hvad du kan lide og ikke lide ved den pågældende løbesko.

Når vi sammen har fundet frem til de rigtige løbesko, tager vi en afsluttende dialog, hvor vi taler om din træning, og hvad du skal gøre for at vænne dig til dine nye sko. Det gør vi for at sikre, at du har alle nødvendige informationer til at komme korrekt i gang med din træning.

Herefter er det blot at ønske held og lykke med dit nye udstyr, og så er vi altid klar på at svare på opfølgende spørgsmål – nu ved du i hvert fald, hvor du finder os.

Vi vil være mere end en løbespecialist

Har du ikke opdaget det endnu, er vi vilde med løbesporten. Vi er vilde med at samle mennesker med en fælles interesse for at være i bevægelse. Det skaber fællesskaber, og det videregiver glæden ved at løbe til nye mennesker.

Derfor insisterer vi også på at være mere end en løbespecialist. Vi faciliterer et hav af forskellige arrangementer, der inkluderer både morgenløb, workshops, foredrag, familileløb, fællestræninger og sociale løbeture. I løbet af året har det af åbenlyse årsager været svært at arrangere dette, men sommeren gav os alligevel mulighed for at arrangere alt fra sociale løbeture i samarbejde med andre gode virksomheder.

Det betød helt konkret, at vi har arrangeret sociale løbeture, morgenløb i København, Aarhus, Roskilde og Lyngby samt workshops og foredrag i Lyngby, Roskilde og København. Det fortsætter vi med i fremtiden – det er nemlig en stor del af vores DNA.

Måske du leder efter: