0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt

De rigtige løbesko og -udstyr er vigtigt for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder og løber nogle få km på dine løbeture, eller om du er garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige løbeudstyr.

Siden 1996 har vi fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi går højt op i, at du går ud ad døren med udstyr, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre.

Vi tager os alt den tid, du har brug for, og vi afprøver dig i de sko, det kræver for, at du finder den rigtige. Samtidigt får du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have - både om vores udstyr og om løb generelt. Alle vores medarbejdere har en lang løbeerfaring, og hvis der er noget, vi godt kan lide, så er det at dele ud af den!

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige løbesko

Vi løbere er ikke ens. Derfor findes der tusinder af forskellige løbesko, der alle er tænkt til en specifik type løber. Hvem af dem er du? Det finder vi ud af sammen med dig.

Dialogen med dig er utrolig vigtig for os, da vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Det handler om at finde frem til, hvad du er vant til, og hvad du har brug for. Vi snakker med dig om, hvordan du træner, hvor langt du løber, dine ambitioner, dine tidligere sko, eventuelle skader og hvor du løber.

Når vi har et godt indtryk af, hvilken type sko du har brug for, tester vi forskellige løbesko på vores løbebånd, hvor du bliver videofilmet bagfra, så vi kan analysere, hvordan du og de forskellige løbesko arbejder sammen. Vi kigger også på, hvordan du løbeteknisk bevæger dig, så vi har et klokkeklart billede af, hvilken skotype, der vil passe og hjælpe dig bedst.

Der er løbesko til alle typer af fødder - lige fra den meget smalle og lange damefod med høj svang, til den brede og platfodede herrefod. Vi finder frem til lige netop dét par løbesko, der tager højde for din fods unikke facon og udfordringer.

Undgå fejlkøb

Det rigtige løbeudstyr meget individuelt og afhænger af mange faktorer. Vi hjælper dig med at træffe det rette valg, så du undgår fejlkøb og får den bedst mulige løbeoplevelse!

Book en tid til en vejledning

Du kan bare komme ind i én af vores butikker - vi står klar til at hjælpe dig, og der vil kun meget sjældent være mere end max. 10 minutters ventetid. Alternativt har du dog også mulighed for at booke en tid her.

Du bestiller tid til en test på butikkernes respektive sider, som du finder her:

Når du booker en tid, sendes der en mail til butikken med din booking. Herefter kontakter butikken dig og bekræfter din booking.

Måske du leder efter: