0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

PRIVATLIVSPOLITIK

Hos LØBEREN giver vi alle kunder en seriøs og personlig service/vejledning, hvilket naturligvis kræver beskyttelse af personoplysninger for alle som handler med os. 

Denne privatlivspolitik forklarer, hvilke og hvordan LØBEREN indsamler information på loberen.dk og i butikkerne, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os.

Ved at bruge loberen.dk og vores butikker accepterer du, at LØBEREN bruger dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder.

Hvilke personoplysninger indsamler vi ?

Vi beder om visse personoplysninger for at levere de ønskede produkter og services. Hvis du f.eks. foretager køb på loberen.dk, foretager en løbetest i vores butikker, kontakter vores kundeservice, opretter en profil/konto på loberen.dk, deltager i vores begivenheder eller konkurrencer, bruger loberen.dk. 

Vi indsamler informationer fra brugere på loberen.dk:

  • Fra køb på loberen.dk, herunder e-mailadresse, adresseoplysninger, ordrebeløb og hyppighed. Inkluderet er afsendelse af transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse.
  • Fra kundeadfærd og -engagement i den afsendte kommunikation (nyhedsmail eller telefon), f.eks. åbningshastighed, links, klikhastighed, afsenderdomæne og type af e-mailklient.
  • Fra brugere der udleverer oplysninger om sig selv (f.eks. ved tilføjelse af informationer til kundeprofilen på loberen.dk)
  • Fra cookies når du besøger loberen.dk, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.

Vi indsamler information fra brugere i butikkerne: 

  • Fra løbetestekspeditioner, feks. e-mailadresse, træningsfrekvens, træningsmængde, video og dynamisk løbestil.

Hvorfor og hvordan benytter vi de indsamlede personoplysninger.

Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af LØBEREN

  • F.eks. når du bruger loberen.dk, benytter vi dine oplysninger til at leverer de ønskede produkter eller andres services. Hvis du laver et køb på loberen.dk, deltager i en aktivitet eller kampagne bruger vi dine kontaktoplysninger til at kommunikerer med dig om produktet, levering, kampagnen eller aktiviteten. ​

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, profil/konto på loberen.dk eller telefon.

  • Henvender du dig til kundeservice med spørgsmål til ordre/produktet benytter vi dine oplysninger til at vejlede dig og rette evt. fejl.

Markedsføring. At vise relevante produkter, for inspiration og anbefalinger via loberen.dk og e-mail.

  • Hvis du giver din tilladelse vil vi sende dig seneste nyheder og information om LØBEREN aktiviteter, kampagner, konkurrencer og produkter. Du kan når som helst fravælge den tilladelse du har givet. Enten på de tilsendte nyhedsmails eller på din konto på loberen.dk.

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med LØBEREN, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på loberen.dk, personliggørelse af din oplevelse ved vores løbetest i butikkerne, udvikling af nye funktioner. Dette omfatter også at beskytte, administrere og vedligeholde loberen.dk, brug af loberen.dk, køb og til at forstå vores kunders præferencer.

  • F.eks. når du benytter vores løbetestsystem i butikkerne, benytter vi dine oplysninger til at leverer ekstra information og højne kvaliteten i vores service. Hvis du giver din mundtlige tilladelse vil du modtager optagelse og information om løbetesten. Du kan når som helst fravælge den tilladelse du har givet. ​

Bedrageri, risiko og lovgivning. For at forhindre bedrageri, udføre risikovurdering og overholde gældende lovgivning.


Dataopbevaring

  • LØBEREN vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).
  • Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse områder af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.
  • Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag.

Deling af personoplysninger

LØBEREN deler dine personoplysninger med

  • Internt mellem de forskellige LØBEREN selskaber(butikker)
  • Tredjeparter, som behandler personoplysninger på LØBERENs vegne, f.eks. behandling af kreditkort og betalinger, forsendelse og levering, hosting, distribution af e-mails, analyser samt administration af visse tjenester og funktioner på loberen.dk. Ved brug af tjenesteydelser fra tredjemænd indgår vi aftaler, der forpligter dem til at implementere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine persondata.
  • Ethvert retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.
  • Nye ejere eller nye enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg eller køb, der påvirker vores forretning.
  • Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. LØBEREN vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.


LØBEREN respekterer dine rettigheder. Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som LØBEREN håndterer:

  • LØBEREN giver dig værktøjerne til at få adgang til, gennemgå eller opdatere dine personoplysninger til enhver tid via din konto/profil på loberen.dk. Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet nederst.
  • Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at ændre din konto/profil på loberen.dk
  • Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.
  • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.
  • Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.


Hvad er en cookie?
Når du besøger loberen.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvad bruges cookies til på loberen.dk?

  • Browsing. Når du besøger loberen.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på loberen.dk og til at understøtte vores markedsføring.
  • Analytisk værktøj. Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af loberen.dk til at give dig en bedre oplevelse.
  • For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. 
  • Tredjeparts cookies. loberen.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på loberen.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.
  • Funktionalitet. På loberen.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på loberen.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på loberen.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.


Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: gdpr@loberen.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben, påvirker andre enkeltpersoners personlige data. 

Udviklingen går stærkt så vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du kan kontakte LØBEREN vedr. ovenstående på:
E-mail: gdpr@loberen.dk

Eller pr. brev til:
LØBEREN Aps
Att: Privatliv
Lyngby Torv 6, 1 th
2800 Kgs. Lyngby


Version 2 – Maj 2018