0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Vejledning i butik

Fragtpriser

  • Forsendelser til Danmark pålægges DKK 60,-
  • Forsendelser til Grønland pålægges DKK 450,-
  • Sverige/Norge/Island/Færøerne DKK 205,-

Forsendelse sker med Post Danmark som Pakkepost, der er forsikret og kan spores med Track & Trace, så vi er sikre på, at du får varen til tiden og i rette stand. 

Fragten er gratis ved køb over DKK 750,- - gælder kun forsendelser i Danmark.

Fragtpriser kan varierer i forbindelse med kampagner annonceret på siden.

Fortrydelsesret

Du har naturligvis fortrydelsesret, når du køber varer på loberen.dk. Ligesom når du handler i vores butikker i Købehavn, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Esbjerg, Aarhus, Vejle og Aalborg ønsker vi, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos os.

Hvis du inden 14 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen sammen med en kopi af din faktura. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, indsættes det fulde købsbeløb inklusiv porto på det kreditkort, som er anvendt ved købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, at du er velkommen til, at prøve varen på - ligesom du ville gøre det i én af vores fysiske butikker. Hvis varen bliver brugt ud over dette, fx ved at du løber med varen, så betragter vi varen som brugt, og at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsværdi og værdiforringelse ved dit brug. Er løbeskoene brugt, altså har været ude og løbe, har løbeskoene ingen værdi for os, hvorfor at vi ikke kan refundere noget af købsbeløbet.

Husk at skrive dit ordrenummer når det drejer sig om returnering af en vare, som du skal have pengene retur for.

Du kan også henvende dig i vores butikker i København, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Esbjerg, Aarhus, Vejle og Aalborg og her returnere varen og fortryde købet.

Specielt hjemskaffede varer

OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. 

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden.

Returnering af julegaver

Julegaver kan byttes og returneres til og med d. 31/1 2018.

Returnering af udsalgsvarer

Udsalgs-/tilbudsvarer købt online kan ombyttes eller returneres indenfor 14 dage efter købet. Du kan returnere og ombytte udsalgsvarer i alle butikkerne. Ved ombytning kan vi ikke garantere, at vi har den pågældende vare i alle butikker, og vi kan derfor blive nød til at skaffe varen hjem til butikken. Kontakt evt. din lokale LØBEREN-butik på forhånd og hør om varen er på lager. Husk kvitteringen/faktura ved returnering/ombytning af udsalgsvarer. 

Produkter købt til Black Friday (23-26/11 2017) kan byttes og returneres til og med 31/1 2018.

 Ombytning

Hvis du skal have byttet din vare til en anden størrelse, eller skal have sendt noget i stedet for, påhviler fragtomkostningerne dig som kunde. Ved ombytning benyttes følgende link til at betale for den ekstra fragtomkostning: RETURFRAGT

 Returneringsanvisning 

Varen sendes til følgende adresse:  

LØBEREN Aarhus
Vester Allé 20
8000 Aarhus C
Danmark

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken. Husk også altid at skrive hvilket ordrenummer din returnering omhandler.

Reklamationsret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. 

 Ønsker du at reklamere over et produkt kan du henvende dig i én af butikkerne eller sende produktet vedlagt en kopi af kvitteringen til: 

LØBEREN Aarhus 
Vester Allé 20
8000 Aarhus C
Danmark. 

Fragtomkostninger i forbindelse med håndtering af reklamationer påhviler LØBEREN som sælger ved onlinekøb.

Personlige oplysninger

Når du handler på loberen.dk, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se hvilke informationer vi indsamler, og hvad de bruges til.

Krævede oplysninger

  • Navn og adresse - for at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn og din adresse.
  • E-mail adresse - dette felt skal udfyldes, således vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.

Frivillige oplysninger

  • Telefonnummer - skulle der opstå problemer med din bestilling, anbefaler vi, at du oplyser telefonnummer, således vi kan komme i kontakt med dig.
  • Nyheder pr. e-mail - markerer du denne kryds-boks, vil du få besked om ekstra gode tilbud og større nyheder hos LØBEREN. Udsendelse af information via e-mail vil ske én til to gange om måneden. 

Opbevaring af informationer

Når du har handlet på loberen.dk har vi if. regnskabsloven, pligt til at opbevare informationerne i 5 år, hvorefter de slettes.

Videregivelse af informationer 

LØBEREN videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder. 

De registrerede oplysninger

Som registreret hos LØBEREN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LØBEREN via e-mail på online@loberen.dk.

Når du handler hos os, opretter vi automatisk en konto til dig, så det er nemmere for dig at handle hos os næste gang. Du skal ikke bruge hverken brugernavn eller kodeord, blot du indtaster din emailadresse, så udfylder vi resten af felterne for dig. Såfremt du ikke ønsker, at vi opretter en konto for dig, så send os venligst en email på online@loberen.dk, så sletter vi den med det samme, du har handlet.

Sikker betaling

Betalingssystemet i vores Internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af NETS (tidligere PBS)) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Hvis du betaler med Dankort/kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 Som yderligere sikkerhed er det if. gældende dansk lovgivning os forbudt at hæve beløbet på din konto, førend varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betalingsmuligheder

Når du handler på www.loberen.dk, kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og Eurocard.

Det er IKKE muligt at betale med gavekort og tilgodebeviser fra LØBEREN.

Gem din faktura

Du vil modtage en faktura for dit køb hos LØBEREN Aarhus. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen betaling.dk.

 

Måske du leder efter: