0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

PUMA: Velkommen i vores sortiment!

PUMA er et globalt sportsbrand med rødder i Tyskland, der har etableret sig som en af de mest anerkendte løbebrands. PUMAs løbesko forener stil, komfort og innovation for at give løbere en bedre og sjovere oplevelse med din løbetræning. Det er vi i Løberen glade for nu at byde velkommen til vores i forvejen brede sortiment af markedets bedste løbesko. Lad os dykke ned i, hvad der gør PUMAs løbesko unikke.

PUMA blev grundlagt i 1948 af Rudolf Dassler, broren til Adi Dassler, grundlæggeren af adidas. Siden da har PUMA udviklet løbesko med et stærkt fokus på kvalitet. Efter en årrække, hvor PUMA primært har gjort sig gældende i andre sportsgrene, er de for alvor blevet store i løbeverdenen med fede produkter. Det er stærkt medvirkende til, at vi synes, at tidspunktet er helt rigtigt til at tage dem ind i vores sortiment.

Hvordan udvikler PUMA sine løbesko?

PUMAs løbesko er kendetegnet ved forskellige teknologier, der er designet til at forbedre præstationen og komforten for løbere på alle niveauer. PUMA NITRO er en serie af løbesko, som er udviklet med fokus på letvægt, stødabsorbering og responsivitet, og som for alvor fik dem tilbage på scenen for løbesko. NITRO-skummet i mellemsålen sikrer en blød og behagelig landing ved hvert skridt, samtidig med at det giver energi til afsættet.

Helt konkret er vi virkelig begejstrede for at byde velkommen til følgende fire løbesko - i første omgang i vores butikker i Aarhus, Lyngby og København samt online:

  • PUMA Deviate Nitro 2

  • PUMA Deviate Nitro Elite 2

  • PUMA Magnify Nitro 2

  • PUMA FAST-R 2 Nitro Elite

En anden bemærkelsesværdig innovation fra brandet er den bløde og komfortable overdel. Det kalder de PUMA NETFIT-teknologi. Det giver løberen mulighed for at tilpasse snøresystemet for at opnå en personlig pasform. Det øger stabiliteten og reducerer risikoen for ubehag under løbeturen, så du kan blive ved med at klokke kilometer.

Hvad Pumas stil?

Ud over teknologiske fremskridt er PUMAs løbesko også designet i en fed og anderledes stil, hvor især farver bliver leget med. Det gør, at brandets sko skiller sig godt ud fra mængden, så du er sikker på ikke at ligne alle andre, når du løber.

Tag blot et kig på de modeller, som vi har taget ind i sortimentet og blive inspireret til, måske, dine nye løbesko.

Konklusion

PUMAs løbesko kombinerer teknologi og komfort og repræsenterer det bedste inden for løbesko. Fra avancerede mellemsåler til stilfulde design demonstrerer PUMA engagementet i at udvikle sko, der imødekommer løbernes behov. Uanset om du er en en lynhurtig atlet eller motionist, tilbyder PUMA et bredt udvalg af løbesko, der hjælper dig med at tage det næste skridt fremad mod dine mål.

Vi glæder os til at vise dem til dig.