0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Kayano 31 Dame

NYHED
Price
1.700,-
Farvevarianter: 
Vent venligst ...

Beskrivelse

ASICS GEL-Kayano-serien har i flere år været en foretrukken løbesko for løbere med overpronation. Det er en solid sko, som har enorm høj stabilitet og komfort, der giver en fantastisk løbeoplevelse - om du er nybegynder eller erfaren. Den er ikke anderledes i denne nye version.

GEL-Kayano 31 har ligesom GEL-Kayano 30 mere mellemsålsmateriale, svarende til ca. 20% mere, sammenlignet med mængden i GEL-Kayano 29. Denne øgede mængde mellemsålsmateriale er med til at give mere komfort og støddæmpning. Mellemsålen er fortsat Asics' FlyteFoam Blast+, som udover at være et meget let og blødt materiale samtidig også giver en fantastisk energireturnering.

4D guide system

GEL-Kayano 31 har fortsat den revolutionære stabilitetsteknologi kaldet 4D guide, som kombinerer både stabilitet og komfort. 4D guide systemet fokusere på de 4 dimensioner, som tilsammen gør en løbesko stabil – bredde, længde, dybde og tid.

 • Første dimension er bredde. Ved at gøre basen af skoen bredere, skaber Asics en mere stabil understøttelsesflade for løberen.
 • Anden dimension er længde. Gennem længden af skoen er mellemsålen strategisk formet til at kunne komprimeres lettere på ydersiden sammenlignet med indersiden. Alt dette for naturligt at guide foden og mindske graden af overpronation.
 • Tredje dimension er dybde. Ved at placere hælen dybere i mellemsålsmaterialet, vil løberen få en mere støttende og stabil landing.
 • Fjerde dimension er tid. Ved at have et mere energisk og fjedrende stykke skum på indersiden af skoen, forsøger vi at reducere tiden, hvor foden er i pronationsfasen, hvilket mindsker mængden af stress forårsaget overpronation.

Dette 4D guide system er en ny og anderledes tilgang til en stabilitetssko, som giver løberen en forbedret og mere naturlig stabilitetsstøtte, hvilket vil gøre løbeoplevelsen mere smidig og dynamisk sammenlignet med den tidligere model.

Bæredygtighed er et stort fokus med opdatereingen af GEL-Kayano 31. Mellemsålen i GEL-Kayano 31 består af Asics'mest bæredygtige mellemsålsmateriale FlyteFoam Blast+ ECO, som består af ca. 20% bio indhold. Overdelen er af Engineered Knit er super fleksibel og med god åndbarhed og består af 100% genanvendt polyester. Det samlede CO2-aftryk ved produktionen af den nye GEL-Kayano 31 er 27% lavere end branchegennemsnittet.

Andre nyheder

Med Asics GEL-Kayano 31 har man fået nemmere adgang til at komme i skoen. en ny strikkravekonstruktion tilbyder en moderniseret step-in-oplevelse med en trækflig for nem af- og påtagning.

Bedre ventilation

En engineered mesh-overdel er super åndbar og designet til at holde dig afkøliet og komfortabel under langdistanceløb.

Forbedret greb

Den nye HYBRID ASICSGRIPTM - ydersål er designet med lavere hårdhed og forbedrer skoenes greb og tilføjer blødhed.

GEL-Kayano 31 egner sig både til den erfarne og til den ny begyndende løber. Det er den perfekte løbesko for de løbere, der har brug for stabilitet, men ikke vil gå på kompromis med komforten, uanset hvad distancen er.

Detaljer

 • Løbestil: Overpronation
 • Mellemsål: FF Blast+ ECO
 • Overdel: Engineered Stretch Knit
 • PureGEL-teknologi i hælen
 • 4D Guidance System
 • Vægt: 266g (Dame US8)
 • Drop: 10mm (39/29mm)

Ikke på lager online? Kontakt din lokale butik for lagerstatus!

Fri fragt v. køb over 750,-

1-2 hverdages levering

365 dages bytte- og returret