0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Find et træningsprogram

Et træningsprogram er en god idé, hvis du vil ordentlig i gang med at løbe uden at løbe ind i irriterende overbelastningsskader. I artiklen her finder du et godt træningsprogram og en guide til, hvordan du kommer i gang med at løbe, og hvordan du også bliver klar til de forskellige distancer - uanset hvad dit mål er.

På denne side finder du gode råd og konkrete træningsprogrammer, så du kan få det optimale ud af din løbetræning og få hjælp til at nå dit mål - uanset om du er nybegynder eller garvet løber.

Skal du i gang med at løbe?

Er du ny løber, kender du det garanteret. Motivationen er høj, og nu skal du i dit livs form. Men så kommer smerterne, og inden du ved af det, bliver du skadet. Derfor handler det om at væbne sig med tålmodighed, når du går i gang med at løbetræne. En rigtig god måde er ved at følge et træningsprogram.

Det er for alt i verden vigtigt, at du passer på din krop og ikke går for hurtigt frem. Lemmie fra vores butik i Lyngby er - foruden at være en af vores mest erfarne - også uddannet fysioterapeut. Brug halvandet minut på at lade ham fortælle, hvad der sker med kroppen, når du begynder at træne.

Ambitioner om de længere distancer?

Måske er du allerede godt i gang med at løbe, og nu har du ambitioner om at prøve kræfter med halvmaraton eller maraton. Det er afgørende, at du er opmærksom på, at du - ligesom nybegyndere - har en progression i din træning, så du hverken overbelaster dig eller træner for lidt.

På den her side kan du finde træningsprogrammer, vi har lavet til nybegyndere og let øvede løbere. Uanset om din ambition er at komme i gang med at løbe, eller om du skal prøve kræfter med de helt barske distancer, er de lavede til almindelige motionister.

Har vi ikke et træningsprogram, du synes matcher dit behov eller dine ambitioner? Skriv til os på facebook eller på online@loberen.dk, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Lyt til kroppen

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at vores programmer er vejledende og generelle. Du skal for alt i verden først og fremmest lytte til din egen krop og dit eget helbred. Kroppen sender dig konstant signaler, du skal være opmærksom på - skader kan sagtens opstå, selvom du følger et træningsprogram.

Husk at læse den vejledende og forklarende tekst grundigt i gennem, inden du starter på dit træningsprogram. Det er vigtigt for, at du får den optimale oplevelse ud af din træning.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål. 

God træning og så ses vi på landevejene, i skoven, i bjergene og hvor det ellers er muligt at løbe.

Kom i gang

​5km

10km

Halvmaraton

Maraton 

Øvet løber?

Er du allerede en øvet eller let øvet løber, der leder efter at sætte ny PR på fx halvmaratondistancen? Vil du løbe lidt stærkere end gennemsnittet, eller er du allerede i god form, og nu vil du gerne bygge på? Så har vi et program for dig.

Er du en af de barske mænd eller kvinder, der løber endnu længere end maratondistancen, eller har du ambitioner om at komme i gang med ultraløb? Skriv til os på facebook eller på online@loberen.dk, så kan vi også hjælpe dig.

Relevante guides for dig