0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
Nørre Farimagsgade 65
1364 København K
Danmark

Kent Steen Handlos, LØBEREN KØBENHAVN

Hej, jeg hedder Kent og jeg bor i København med min familie.

Efter flere år som mentor og pædagogisk leder med fagligt fokus på stresshåndtering, misbrugsbehandling og terapi i praksis har jeg lagt den pædagogiske verden bag mig.

Jeg arbejder nu i stedet med min passion; LØB, som butikschef med ansvar for butikkens daglige drift og som specialist i LØBEREN’s forretning i København.

Løb har altid fyldt meget i mit liv. Jeg bruger selv løb meget forskelligt. I perioder i mit liv har det handlet om hurtige tider og lange distancer, mens det i andre perioder mere har haft karakter af en praksis næsten som yoga, hvor det handler om at bruge kroppen, trække vejret, og om at komme ud og komme i kontakt med naturen og årstidernes skiften. Jeg løber i byen, fordi det er her jeg bor, men jeg tager ofte ud af byen og løber trail for at høste nogle af de oplevelser, som løb i naturen kaster af sig.

Et liv med løb har givet mig mange erfaringer, som jeg naturligt kan trække på og bringe i spil i mit daglige virke i butikken. Jeg sætter stor pris på, at møde alle slags løbere, på at dele historier, men jeg værdsætter også at være en del af de fællesskab, som alle os der løber har sammen, fordi løb er et fælles tredje, et bærende element.

Jeg glæder mig til at møde dig i butikken.

Du kan kontakte mig på kent@loberen.dk

Åbningstider

Week

Bestil tid til en løbetest

Her kan du booke en løbetest på hverdage indtil 30 min. før lukketid. Du kan booke indtil 24 timer før. Ønsker du at booke med kortere tidsfrist eller på en lørdag, er du velkommen til at ringe til butikken på 53774148.
Dato *
Ex. 21/04/2024
Ex. 01:00