0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
Ringstedgade 15
4000 Roskilde
Danmark

Claus Bjarnø, LØBEREN ROSKILDE

Mit navn er Claus, og jeg har det daglige ansvar for LØBEREN Roskilde. Det har jeg blandt andet, fordi jeg er løber med et stort L. Jeg har trænet løb i mere end 35 år på både hygge og benhårdt konkurrenceplan. 

Jeg har altid nørdet med mit løb. Hvorfor opstod den skade, hvilken sko er bedst, hvilken mad fungerer bedst på i hvilke situationer? Så i mere end 25 af de mange år med løb, har jeg rådgivet, testet og vejledt kunder og løbere for at sprede ordet, at løb er fedt. Om der skal løbes 1500m på banen, trænes maraton eller om det er hygge eller eliteniveau, så elsker jeg at snakke løb og udstyr. Det, der driver mig, er at videregive råd til andre løbere, så løbeturene bliver dejlige oplevelser. 

Når jeg ikke løber, elsker jeg at fylde kalorier i kroppen og ikke mindst processen inden, når jeg skal lave mad i køkkenet. Så har jeg også en ekstra undskyldning for at løbe en tur i morgen igen.

Du kan kontakte mig på roskilde@loberen.dk.

Åbningstider

Week

Bestil tid til en løbetest

Her kan du booke en løbetest på hverdage indtil 30 min. før lukketid. Du kan booke indtil 24 timer før. Ønsker du at booke med kortere tidsfrist eller på en lørdag, er du velkommen til at ringe til butikken på 46354148.
Dato *
Ex. 30/11/2021
Ex. 07:30