0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Fragtpriser

  • Forsendelser til Grønland pålægges DKK 200,-
  • Forsendelser til Sverige pålægges DKK 112,-
  • Forsendelser til Island pålægges DKK 327,-
  • Forsendelser til Færøerne pålægges DKK 222,-

Forsendelse sker med PostNord som Pakkepost, der er forsikret og kan spores med Track & Trace, så vi er sikre på, at du får varen til tiden og i rette stand. 

Fragtpriser kan varierer i forbindelse med kampagner annonceret på siden.

Vores lager

Vores lager ligger i Aarhus, og vores webshop tager udgangspunkt i selvsamme lager. Det betyder, at alle varerne her på webshoppen ikke nødvendigvis er at finde i alle butikker - eller at størrelser heller ikke nødvendigvis er at finde i butikkerne.

Kontakt din nærmeste butik for at høre om butikkens lagerstatus. På den måde får du et hurtigt og effektivt svar.

Når du bestiller til afhentning i butik, sender vi også varen fra Aarhus ud til den pågældende butik. Den ankommer derfor næstkommende tirsdag eller fredag alt afhængigt af, hvornår du bestiller. Butikken giver dig besked, når din varer er klar til afhentning.

I ekstra travle perioder kan der opstå forsinkelser.

Fortrydelsesret

Du har naturligvis fortrydelsesret, når du køber varer på loberen.dk. Ligesom når du handler i vores butikker i København, Lyngby, Hillerød, Roskilde,  Aarhus, Vejle og Aalborg ønsker vi, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos os.

Hvis du inden 365 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen sammen med en kopi af din faktura. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, indsættes det fulde købsbeløb inklusiv porto på det kreditkort, som er anvendt ved købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, at du er velkommen til at prøve varen på - ligesom du ville gøre det i en af vores fysiske butikker. Hvis varen bliver brugt ud over dette, fx ved at du løber med varen, så betragter vi varen som brugt, og at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsværdi og værdiforringelse ved dit brug. Er løbeskoene brugt, altså har været ude at løbe, har løbeskoene ingen værdi for os, hvorfor at vi ikke kan refundere noget af købsbeløbet.

Husk at skrive dit ordrenummer, når det drejer sig om returnering af en vare, som du skal have pengene retur for.

Du kan også henvende dig i vores butikker i København, Lyngby, Hillerød, Roskilde,  Aarhus, Vejle og Aalborg og her returnere varen og fortryde købet.

Vi modtager ikke returpakker sendt med DAO.

Specielt hjemskaffede varer

OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. 

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden.

Returnering af julegaver

Bare rolig. Vi har 365 dages bytte- og returret. Hele året rundt.

Returnering af udsalgsvarer

Udsalgs- og tilbudsvarer købt online kan ombyttes eller returneres indenfor 14 dage efter købet. Du kan returnere og ombytte udsalgsvarer i alle butikkerne. Ved ombytning kan vi ikke garantere, at vi har den pågældende vare i alle butikker, og vi kan derfor blive nødt til at skaffe varen hjem til butikken. Kontakt evt. din lokale LØBEREN-butik på forhånd og hør om varen er på lager. Husk kvitteringen/faktura ved returnering/ombytning af udsalgsvarer. 

Returneringsanvisning 

Vi tager ikke mod returvarer sendt med DAO. Vi anbefaler GLS eller PostNord. Vi afhenter ikke varer i pakkeshop.

Varen sendes til følgende adresse:  

LØBEREN Aarhus
Vester Allé 20
8000 Aarhus C
Danmark

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken. Husk også altid at skrive hvilket ordrenummer din returnering omhandler.

Reklamationsret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. 

 Ønsker du at reklamere over et produkt kan du henvende dig i én af butikkerne eller sende produktet vedlagt en kopi af kvitteringen til: 

LØBEREN Aarhus 
Vester Allé 20
8000 Aarhus C
Danmark. 

Fragtomkostninger i forbindelse med håndtering af reklamationer påhviler LØBEREN som sælger ved onlinekøb.

Privatlivs- og cookiepolitik

Se venligst vores seneste sektion for: Privatlivs- og cookiepolitik

Sikker betaling

Betalingssystemet i vores Internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af NETS (tidligere PBS)) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Hvis du betaler med Dankort/kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 Som yderligere sikkerhed er det if. gældende dansk lovgivning os forbudt at hæve beløbet på din konto, førend varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betalingsmuligheder

Når du handler på www.loberen.dk, kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Apple Pay og MobilePay.

Det er IKKE muligt at betale med forbrugsforeningskort, gavekort og tilgodebeviser fra LØBEREN.

Gem din faktura

Du vil modtage en faktura for dit køb hos LØBEREN Aarhus. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over internettet på adressen betaling.dk.

Måske du leder efter: