0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

ADIDAS FAST: Se hele tempopakken her

Den tyske gigant har de seneste år været en af de førende på markedet for hurtige løbesko. Flere rekorder er blevet slået af atleter iført forskellige løbesko fra adidas. Det vidner om, at de tre striber for alvor har fundet formlen til at sætte fart under fødderne – og skal du prøve de løbesko, som de største adidas-atleter bruger, så skal du ikke lede længere. Vi har dem alle, og du kan blive klogere på dem her.

Det er efterhånden en større pakke af temposko fra adidas, der er gode på hver sin måde og har lidt til enhver smag. Både dig, der ønsker at løbe stærkt på de korte distancer og dig, der vil have de bedste forudsætninger for at slå din maratonrekord. Fælles for dem alle er, at de designet til at hjælpe dig med at få mere fart på - om det så er til træning eller på løbsdagen. Vi gennemgår dem herunder.

Adidas Takumi Sen 9

Adidas Takumi Sen 9 er specielt udviklet til at slå din rekord på den korte- og mellemlange distance mellem 5-10km. Det er den første løbesko fra adidas, der har lige nøjagtigt det formål. Takumi Sen-serien har førhen været en forholdsvis flad sko, men nu har den fået lidt mere mellemsål, selvom den stadig er tættere på underlaget end den typiske konkurrencesko.

Det er kort sagt den mest aggressive løbesko fra adidas. Vægten er svimlende lav (185g, US9), droppet nede på 6mm. og den er udstyret med fleksible glasfiberstænger, der giver en høj energireturnering, men ikke er helt så stive, som de carbonstænger, man finder i andre konkurrencesko fra adidas.

Takumi Sen 9 er helt oplagt til dig, der søger en sko til de korte intervaltræninger og til konkurrencer på de korte- og mellemlange distancer. Det er en mere "klassisk" konkurrencesko, som bevæger sig lidt væk fra tendensen med særligt de store mellemsåle.

Adidas Boston 11

Boston 11 er den oplagte løbesko til de lidt hurtigere træningsture. Det er til dig, der har styr på dine løbesko til konkurrencedagen, så du søger en hurtig sko til hverdagens træningspas. Boston 11 har en stor mellemsål, der både sørger for god støddæmpning, men også for en hurtig fodafvikling gennem det responsive mellemsålsmateriale Lightstrike.

Ligesom i Takumi Sen 8 finder du glasfiberstænger i Boston 11, som sørger for den hurtige fodafvikling uden at være helt så stiv som carbonstængerne. Vægten i denne løbesko er lidt højere end de andre sko i temposerien fra adidas – og det er blandt andet for at gøre den robust nok til hverdagens træning.

Boston 11 er muligheden for dig, der søger en mængdetræningssko, men også godt kan lide den hurtige, aggressive fornemmelse som hurtige løbesko giver dig. En løbesko, der kan bruges på alle distancer.

Adidas Adizero Adios Pro 3

Den ultimative konkurrencesko fra adidas. Adizero Adios Pro 3 er den løbesko, som du finder på fødderne af de fleste største adidas-atleter, når de løber konkurrencer på mellem- og langdistance. Den er blandt de mest avancerede løbesko på markedet. Den indeholder carbonstænger (såkaldte Energy Rods) i mellemsålen, som sørger for en meget aggressiv fodafvikling og optimal fart.

De er kort sagt lavet til at løbe hurtigt. Derfor er Adizero Adios Pro 3 ikke lavet til hverdagens træning, men kun de løbeture, hvor du enten skal slå din rekord eller løbsdagen, hvor du skal have de bedste forudsætninger for at løbe stærkt. Det er en løbesko med en tynd, let overdel for at holde vægten nede, mens Lightstrike Pro-materialet i mellemsålen sørger for en høj energireturnering og god støddæmpning.

Adizero Adios Pro 3 er til dig, der vil have den bedste løbesko fra adidas til konkurrencedagen. Dig, der vil have det samme udstyr som det, de største atleter bruger, når de slår verdensrekorder.

Adidas Adizero Prime X Strung

Synes du ikke, at de tre foregående sko er eksperimenterende nok, så skal du ikke være nervøs. Der er endnu alternativ, og det hedder ADIZERO PRIME X STRUNG. En løbesko, der er lavet for at skubbe til grænserne for, hvad løbesko kan, hvis man får lov at give den fuld gas på teknologien. Denne løbesko er derfor ikke officielt godkendt til konkurrence - det gælder dog kun for elitefeltet. Som helt almindelig, dødelig amatørløber er der ikke nogen, der tjekker dit fodtøj ud før konkurrence, og du kan derfor trygt bruge dem på konkurrencedagen. Er man derimod eliteløber, kan man ikke få tiden godkendt, hvis skoene hedder ADIZERO PRIME X STRUNG.

Den er udviklet med en enorm mellemsål med samme Lightstrike Pro-materiale som Adios Pro 2, og den har også carbonfiberstænger, som sørger for den lynhurtige fodafvikling. Mellemsålens størrelse gør det til en meget speciel sko at løbe i, og det forudsætter, at man søger en helt unik løbesko uden den store kontakt til underlaget – en løbesko, der er teknisk udfordrende at løbe i.

ADIZERO PRIME X STRUNG er den første Adizero-løbesko med en STRUNG-overdel. STRUNG er en tekstilinnovation, der er tilpasset atletens behov. Det gør adidas på baggrund af data fra et hav af atleter og på den måde kortlægger og programmerer de forskellige fiberegenskaber tråd for tråd i hele overdelen. 

Det er bestemt en spændende løbesko, som er helt anderledes og sjov at løbe i. Den er udviklet til at præstere på de lange distancer og med en enkelt (dog uofficiel) verdensrekord, vidner det også om en løbesko, der virker. Skal det være specielt, unikt og hurtigt, skal du vælge ADIZERO PRIME X STRUNG.