0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Guide 17: En stabil makker på selv de lange ture

Sauconys Guide-serie har efterhånden nogle år på bagen. En løbesko, der traditionelt har henvendt sig til dig, som søger en stabil sko til din overpronation. Det er det heldigvis stadig, men som følge af den nyeste udvikling og forskning på området bevæger den sig lidt væk fra traditionelle, stabile pronationssko og mod mere moderne teknologier.

Guiden er Sauconys moderate stabilitetsmodel. 17’eren er den seneste i rækken, og den følger den seneste tendens i serien. Kendere af Guide ved, at man før i tiden har udviklet stabilitet gennem en plastikkile på indersiden af mellemsålen, men i de seneste versioner er stabiliteten indbygget i skoens mellemsål og platform.

Saucony har i stedet udviklet en bred platform, der hjælper med at gøre skoen mere stabil. Derudover har brandet arbejdet med en såkaldt “Center Path Technology”, der guider foden indad under pronationen i din skridtafvikling.

Hvordan er pasform og overdelen?

Overdelen er let, åndbar, komfortabel og tåboksen har en god mellemstor bredde. Guide 17 er ikke decideret bred i forfoden, men savner man en smule plads i sin nuværende løbesko, er det klar en af plusserne ved Guiden.

Overdelen er sømløs og åndbar, bevarer sin form godt og føles mere rummelig end stram. Snørebåndene er elastiske og sikrer en sikker pasform uden nogen nævneværdige gener, som man kan opleve med sko, der sidder for tæt/smalt om foden.

Hvad synes Leon?

En af vores mest erfarne løbere og butikschef i Løberen Lyngby, Leon, har løbet en god sjat kilometer i Guide 17, og han har følgende at sige om den:

Når man kigger på den nye Guide og sammenligner den med den gamle, så er der stor forskel på det visuelle. Den nye sko er højere i mellemsålen, og den hårde plastkile er væk. Den ser også lidt bredere ud.

Når man får fødderne i dem, så sidder de rigtig godt. Det føles som om, at der er kommet mere plads i forfoden - noget jeg manglede i den gamle version.

Den føles en smule blødere end den gamle, men stadig ikke for blød. Så alt i alt en lækker opgradering.

Jeg har løbet ca. 250-300 km i dem. Alt fra korte tempoture til maraton og den skuffer på ingen måde. Støddæmpningen er behagelig og pasformen god til min fod. Den føles let at løbe i, og stabiliteten er stadig den samme som forgængeren. Den gamle version blev hurtigt lidt hård at løbe i, men den fornemmelse har jeg slet ikke i den nye model.

En af mine foretrukne mængdetræningssko”.

Konklusion

Leder du efter en løbesko, der har lidt mere støtte i svangen og stabilitet, så er Guide 17 mulighed et godt bud til dig. Den er oplagt til de fleste af hverdagens træninger. Er du mere nysgerrig på Sauconys nye løbesko, så kig forbi en af vores syv butikker, hvor du har mulighed for at prøve den på vores løbebånd.