0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Salomon S/LAB Spectur: Nyfortolkning af en konkurrencesko

De sidste par år er markedet for konkurrencesko blevet større og større, og de forskellige brands konkurrerer ivrigt om at lave den såkaldte hurtigste løbesko. De er typisk testet på klodens hurtigste løbere, og dem kan de fleste af os desværre ikke rigtigt følge med. Derfor er det spændende, at Salomon nu kan præsentere en løbesko, der er testet til at gøre den almindelige motionistløber bedre. Den er vi glade for at præsentere eksklusivt i Danmark.

Salomon har i mange år været kendt som et førende brand inden for trailløbesko, men de sidste par år er de for alvor kommet på banen med "road-løbesko". Derfor er vi i Løberen glade for at præsentere en af årets mest spændende løbesko i vores sortiment: Salomon S/Lab Spectur.

Spectur har været over to år under udvikling, hvor Salomon har analyseret over 200 løbere i et projekt, de har kaldt "The Democratization of Speed". En løbesko, der hjælper ganske almindelige løbere med at få mere ud af sit løb og som ikke er udviklet af eller til eliten, som man kender fra andre konkurrencesko.

Det gør Salomon S/Lab Spectur til en helt unik løbesko.

Hvorfor er Salomon gået den vej?

De fleste løbere lander på hælen først, og derfor har stabilitet og overgang fra hæl til tå været hovedfokus i designet. Skoens carbonplade har en unik gaffelform, der skal sikre en balanceret overgang. Derudover har skoen en bredere hælplatform for bedre stabilitet.

Skoen har også en dobbelt mellemsål. Energyfoam+ er øverst og udviklet i af PEBA-materiale, der giver god energireturing og støddæmpning, mens EVA-laget nedenunder samarbejder med skoens rockerform for at lette både fremdrift og hællanding.

Overdelen har ekstra polstring, da de fleste løbere bruger dobbelt så lang tid på fødderne som de hurtigste maratonløbere og derfor har brug for ekstra komfort.

Hvordan er det at løbe i Salomon S/Lab Spectur?

Vi har selvfølgelig haft den gennemtestet af vores personale, som siger følgende om sin oplevelse af at løbe i Spectur:

Leon, Løberen Lyngby

"Jeg har løbet et par ture i Salomons nye cabonsko, S/LAB Spectur.

Den føles mere behagelig end de helt "hurtige" racere, som er på markedet. Den er også tiltænkt løberen, som løber +3 timer på maraton, og jeg synes, at de har ramt det godt. Man får lidt mere komfort i skoene, som også er lidt tungere end sine konkurrenter, men det mærker man ikke, når man løber i dem.

Så det er klart en sko, jeg vil bruge på lange, hurtige ture, hvor den ekstra komfort virkelig kommer til sin ret".

Andreas, Løberen Lyngby

"Først og fremmest ser skoen lækker ud. Jeg elsker hvide løbesko - også selvom de bliver lidt mere synligt beskidte end andre.

Overdelen er dejlig behagelig, og det er din første følelse i skoen også. Hælen er lidt stor i det til min smag, men det er ikke ubehageligt. Den har alt i alt en god pasform, som er blød og dejlig at træde ned i.

Salomon har som nævnt udviklet skoen til raceday til almindelige motionistløbere. Det er den også et godt bud på, men i forhold til andre konkurrencesko er den måske knapt så aggressiv og responsiv, som man måske kender fra Salomon S/LAB Phantasm 2, der er brandets konkurrencesko med carbonplade, og andre brands' carbonsko.

Derfor er den også helt oplagt til både hverdagstræning samt intervaller og tempoture. Den er ret blød i mellemsålen, og så har den en del mere støddæmpning end andre konkurrencesko. Du mærker også fortsat en fremdrift, når du løber i den.

Personligt er jeg mere til at bruge den som træningssko end til raceday, men leder du efter en løbesko, du kan bruge på både intervaller og ture med lidt ekstra tempo, så vil jeg godt anbefale S/Lab Spectur".